Caroline Danielsson

min stil

 

Golf

God dagens på er :) Kom nyss hem. Jag och sofia har varit och slagit lite bollar på payandplayen ;) Golf, haha. Jag började ju lite smått och gick några kurser förra sommaren. Men alltså jag är så jävla dålig.. Blåste storm gjorde det med. Men man blir ju inte bra om man inte övar! Efter det åkte vi in till stan och tog en fika.. 
 
Om en stund ska jag och hjärtat åka iväg till Marina. Ett mysigt ställe ute på kållandsö vid vattnet. Vi tänkte äta en bit mat där idag! Hörs senare! Puss
 

Så jäkla trött

Hej hej. Här sitter jag på jobbet och väntar på att få gå hem. Snart så. Ska bara förbi affären och sen hem till soffan. Jag är helt slut idag.. Varför liksom, inte gjort ett skit ansträngande. Kanske blir jag trött och slappnar av för att jag vet att det är semester snart! Barcelona i 6 dagar! 5 nätter :) Det ska bli så skönt. Ska ta med mig kameran och fota en massa. För visst är det en väldigt fin stad.. Har någon av er vart där? Tips mottages gärna =) Kram på er

Hej världen och välkommen magsjuka!!

God dagens på er:)

Ja då var den värsta jobb-rushen över innan semester! Herre Gud! Jobbade säkert 55h på tre dagar.. Hann hem sova i 2 timmar innan vi skulle upp igen.. Det är kul och funkar när man är inne i det. Men så fort man slappnar av så dör man typ..

I fredags ville vi ju helst av allt bara sova hela dagen, men icke. Det var några som väldigt gärna ville att vi skulle komma till Örebro och vara med på deras Leksandsfest :) klart man ställer upp liksom. Haha. Vi var lite sena så när vi kom hade de redan börjat. Det ställde massa frågor till två spelare som kommit.. Johan ryno och Jacke! Mycket trevliga! Efter några timmar drog vi vidare med dom ut på stan.. Drack lite drinkar och sen tillbaka till hotellet..

I söndags natt åkte jag på den värsta magsjukan jag någonsin haft! Ush och fy fan säger jag.. Så igår sov jag hela dagen och tack Gud, idag mår jag bra.. Så imorgon blir det jobb! Snart dags för Barcelona med :) åh vad jag längtar! Hade bäst! Puss


Farväl

Ja nu säger jag farväl tills på fredag, haha! Vi har så sjukt mycket att göra på jobbet nu i veckan. Kom precis hem nu och ska upp tidigt till jobbet igen! Kommunen skall ha fest och det kommer tot,3000 pers på två dagar! Mycket att dukan och fixa med vill jag lova! Men hinner jag så tittar jag in :) puss på er


Tiger Woods

Jag har fått en ny nish, tiger Woods på ps3! Så skoj när det går bra. Ikväll har det inte gått bra. Och när de inte gör det så blir jag så arg så att jag kokar!! Så alldeles strax ska jag och baby gå ner och ta en re-match å då jäklar! Haha! Puss på er


min stil

 
 
 
Ge mig det här, så kan jag vara nöjd en stund!

Bitter!

Jag är så jävla bitter. Min bil är helt störd! Jag gickj ut startade den, satte på värme. Gick ut stängde dörren och skrapade rutorna.. Var klar och skulle sätta mig i bilen som då var låst!!!! Va fan, hur är det möjligt att en bil som är igång låser sig! Allt var i bilen, husnyckeln, mobilen, ja allt! Fick gå till grannen och få be om att låna en telefon.. Vi fick ringa en bärgare som nu är påväg hit och ska få upp biljäveln! Jag och Sofia skulle åka till Ikea kvart över 9. Man kan säga att jag är lite sen! Arg arg arg!!!! 
 
Det här är jag! ARG!

Sport fantast!

God kväll mina vänner! 
 
Ni är dåliga på att ge mig insperation! Jag är idélös och meningen var att ni skulle hjälpa mig, haha! Inte att den redan är bra som den är. För det är den inte. Jag skriver ju aldrig något.. :) 
 
I förmiddags tog vi en fika inne i staden, med Sofia och pär! Tur att det finns typ ett fik öppet söndagar i denna lilla stad i alla fall.. Efter det drog vi och hejade på Lidköpings damer i handboll.. Vinst, härligt! Bra kämpat Erica =) Efter det åkte vi till lilla Götene för att titta på jonas kompis son i fotboll.. Dock var det svinkallt, blåste som bara den. Så efter ca 45min gav vi upp och åkte hem. Nu är mitt hjärta och spelar innebandy och jag har "ta hand om mig själv" tid. Har kört ansiktsmask och peeling och just nu sitter jag här med några plåster i trynet, haha! 
 
Föresten, visst är tjejen i förra inlägget bara så snygg? Ellen, så vill jag ha mitt hår nästa gång jag kommer.. Kram på er!
 
 
Bild från härom dagen

min stil

Hej, vill du byta look med mig!? Typ eller, jag dör så snygg hon är!
 

Kossor!!

Hej på er.. Hur mås det? Uppdateringens sådär det sista, men desto mer på jobbet kan jag säga.. Men ni överlever va? =) här om dagen eller härmadan som jag brukar säga var vi ute på bushen hos min kära mormor och morfar.. Filade lite, sen drog jag mormor och vins och tittade på kossorna.. Mysigt!!

https://cdn1.cdnme.se/1228009/7-3/pic_515cb1929606ee336fc8d800.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1228009/7-3/pic_515cb199ddf2b310b760f056.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1228009/7-3/pic_515cb1c6ddf2b310c602eabc.jpg" class="image">