Caroline Danielsson

Lite random!

Hej på er! Vet ni vad? Jag har semester. Typ i alla fall. Idag jobbade jag sista lunchen för sommaren. så skönt! Vi öppnar igen 12 augusti. Jag ska dock inte vara ledig 10 veckor. Men lite i alla fall. Har lite små jobb nu, och sen lite läger längre fram. Men jag känner mig i alla fall ledig.

Fredags kväll nu då, man tycker ju att jag borde vara ute och fira. Men icke, jonas och vins ligger och sover här brevid i soffan och här sitter jag! Kul sällskap, haha! Imorgon ska vi måla altanen, sen iväg och fira student och sen lite jobb på kvällen. Vad gör ni ikväll? Hemma som jag eller ute och partar loss?


Det jobbiga med att blogga så sällan som jag tyvär gör är att jag glömmer bort vad jag skrivit och inte och vilka bilder ni redan sett! Ska bättre mig. 32659687 gången gillt säger vi va, haha! Här har ni lite random bilder från senste tiden.

visning för clarks i skövde
 
Chillar på altanen efter tennisträningen
 
Vins ska bli nya Tiger
 
Vi hade en grym avslutningslunch i torsdags för alla lunchgäster
 
jag

 

Puss på er finingar!


Halloj!

Hej på er :) Hur mås det? Här har vi haft kanonväder i 2 dagar så jag och hjärtat har röjt i trädgården. Och herregud vilken skillnad det blev.. Så tjusigt kommer det att bli när det är klart.. Annars i helgen har vi vart och tittat på systerdotter som spelat klassfotboll. Så duktiga dom små :) Senare den dagen kom alla hem till oss så körde vi en grillkväll. Lär bli en hel del fler i sommar.. 
 
Imorgon ska jag upp super tidigt, för att jag ska träna 08:15 imorgon bitti. Hur ska jag palla, haha.  Bara att bita ihop antar jag.. Det sega kommer väll bli att jobba direkt efter. Men de ska bli skönt och hoppas att jag komme igång med träningen nu igen :) Hade bäst! Puss på er!
 
gammal bild!

min stil


Barnen!

Dom är så gulliga så man smälter! Håller hand gör dom emellanåt också. Gullungar :)


Dom blev bra :)

Ja naglarna på Nadia blev ju granska så bra igår! Min fru! :)


Nadia is here!

Gör naglar på fina nadia.. Bild på det senare. Om det blir bra så att säga! Puss


Tjaa

God kväll på er :) Ska alldeles strax gå upp och lägga mig. Det är en hel del på jobbet imorgon så bäst att vara utvilad :) Men jag har en helt annan sak att säga. Kan inte ni ge mig en spark i röven att komma igång med träningen igen. Typ ut å springa eller nått. Ni kan väll tjata på mig lite i mellan åt? Okej :) Jag vill ju men får aldrig tummen ur! Bra! 
 
Nu ska jag sova! Kram till er
 

min stil

 

Hemma igen!

Nu är vi hemma! Jobbat idag, men det var ganska ok faktiskt! Skönt att ha varit ledig och bortrest några dagar! Och snart stänger vi lunchen för sommaren så snart är jag ledig igen :) lite bilder! Puss


Soooooool!

Livet leker och allt är underbart! Vi kom precis till hotellet. Vi har vart på fotboll! Barceloooooona!! :) hängt på stranden idag.. Solat och fått massage! Så jäkla gött! Har även hunnit med att turista lite idag och har vart på la sagrada familia! Kyrkan som aldrig blir klar! Den var fet!! Puss på er


Barcelona

Hej på er! Ville bara kika in och säga att jag har det jätte bra :) solen skiner och allt är super! Nya skor har jag köpt med! Puss


Här sitter vi!

I väntan på att flyget ska gå! I love life!