Caroline Danielsson

Som jag solat!

Hej!
Nu kom jag precis hem igen efter att ha varit med Malin och Mickan och solat vid Mickaelas kolloni. Alltså vilket jävla väder det har vart eller. 26 grader var det sist jag kollade. Vi "badade" i en vattenspridare och hoppade runt som man gjorde när man var barn, haha! Men det var behövligt, annars hade vi nog smält bort! Sen fikade vi lite och spelade Yatzy.. Mycket trevlig dag i solen med mina vänner :)

Ikväll tror jag att vi ska hem till Henkes family och grilla, det låter ju inte helt fel. Hoppas bara vädret håller i sig och att det inte blir åska som vädret säger att det ska bli :(

Jag innan jag åkte, den gröna köpte jag igår på JC! Love it!


 


Home!

Nu när jag hemma igen :)


hittade allt lite smått&gott, visar sen eller i morgon!



Ny duschad!

Hej på er!
Jag kom precis ur duschen nu, och tänkte bara skriva en rad till er innan jag gör frukost och väcker herrn i huset, haha! Senare ska jag möta Emilie och ta en sväng om framme på stadens torg :)

Precis kommit ut från duscen!


Seg

Är så sjukt seg idag! Har planerat att ligga i soffan hela kvällen och titta på smallville, med undantag klockan 21, då det är dags för Söndagsfinal i BB :)

Igår hade jag sjukt trevligt, vilket jag alltid har när jag umgås med mina vänner.. Åkte till Stadt jag och Malin där vi dansade loss, haha! Kom hem och stensomnade på direkten typ, men det var skönt..

Vad gjorde ni igår?


P&K

Party&Pic

Och så var festen igång ;) Min och malins, haha!
Har precis gjort i ordning oss, nu är det bara klädval kvar..
Hatar att välja kläder när man ska ut!! Har alltid samma
problem, hehe!

CamPic




Min lilla gris...

Alltså min katt är så jävla mysig nu! Typ slänger sig framför mig över halva datorn och stryker sig mot mig hela tiden.. Haha hon måste drömt mardrömmar inatt så mysig hon är.. Mina fina...



haha pörrigt

För idag är inte heller en vanlig dag...

Ne för idag har jag och baby vart tillsammans i två år :)










Seg dag!

Hello :)

Ska sätta mig i soffan med en kopp kaffe nu tänkte jag.. Det är ju fortfarande världens gris-väder ute så man har ju ingen vidare lust att hitta på något överdrivet.. Mysa inomhus låter faktiskt mest lockande ikväll..

Vad ska ni hitta på? Hemma/Fest?


Baka baka

Nu är jag stressad som fan! HankPank fyller ju år så jag ska både hinna städa och baka innan hans family kommer hit för lite kalas.. Jaja dags att lägga på ett kol, hörs sen! PUSS



Ne de är ingen vanlig dag...

För det är Henriks födelsedag,

hurra hurra hurra!

 

 

GRATTIS BABY!





DIVA

Hej på er!

Kom precis hem från Skövde. Henke var hos Johanna och klippte och färgade lite och jag hade inget bättre för mig så jag hängde med. Han blev så jävla snygg i håret alltså. Bästa gången hitills tycker jag :) Tvingade även med Henke in på skopunkten där jag hittade mig några riktiga kap.. Visare er senare..

Strax kommer Malin hit och hon vet inte om det än, men jag tänkte tvinga henne att följa med mig och storhandla :) Haha!!! Skönt att ha de gjort sen!! :)

 




Home again

Ja nu är vi hemma igen efter en sväng ute på kålland!
Nu blir det popcorn och soffhäng, jag är så jäkla slö idag..

Hoppas på att stormen ska vara över i morgon så man kan vistas
utomhus igen, hatar detta vädret! Men men det kan ju inte vara
sol var eviga dag! PUSS

Pangkakeeeer :)

Jag och Malin har kommit på att vi inte säger pannkakor, vi säger typ pangkakeer :) Haha. Det har vi alla i alla fall ätit.. Och nu sitter vi i varsit hörn på soffan å segar..Om en liten stund kommer Henke hem och då ska vi på lite mini-kalas ute hos hans mamma som fyller år idag, ska bli trevligt.. Hörde något om grillad korv med? mumms, haha! Ja annars då? Inget typ för det e ju fan storm ute idag.. Shit vad det blåser !!!

Nja vi hörs sen igen,ok?




Boooring

Hello

Hela jag är fortfarande helt slut och utmattad efter älvaslget.. Malin är här nu och vi har ätit tacos och tittar just nu på BigBrother.. Hatar att de vart så jävla tråkigt väder det senaste.. Man har ju  ingen lust till något.. PUSS

Älvaslaget!

Ja för er som inte bor här och inte vet vad det är så kan jag ju berätta att det är en brännbollsturnering. Så jävla kul.. Börjar tidigt på morgonen och håller på typ hela dagen! Vi hade ett hyffsat grymt lag och min söta pappa var med och ställde upp i sista sekund då det fattades en person i vårt lag..

Så mysigt var det, vi satt på filtar och pratade mellan matcherna.. Åt äggmackor och drack cider.. Så kul att min baby var ledig så han äntligen kan få vara med på något kul.. Han är ju annars alltid borta och spelar varje helg..

Just det ja, lovade min pappa att jag skulle fixa ett diplom till han.. Vet ni varför? Första matchen vi spelade sprang han så fort att han vurpa när han kommit innanför den sista kornan.. Han sa att han hade så himla ont i lillfingret, men jag gick och hämtade lite tejp och tjepade ihop fingrarna så fint och sa att han var fit for fight igen.. Han spelade klart dom 3 andra matcherna och tog ett par lyror med sin "skadade" hand och han sa ju att att han hade ont men, jaja! Ialla fall när vi spelat klart för dagen och jag var hemma på en mellanlandning ringer pappa och säger att han sitter på akuten och väntar på att bli gipsad.. Då hade fingret gått av!!! Fattar ni? Han spelade nästan 3 matcher med brutet finger.. Min super pappa :) Love U!

På kvällen var det fest som gällde.. Vi skulle igentligen till någon förfest men jag var rätt seg så det slutade med att vi satt hemma hos mig tills det var dags att dra till stadt och dansa  :)  Jag hade det skit trevligt och pratade med folk men dansade mest med mina underbara vänner :) Klockan 2 kom henkpenk och hämtade upp mig så åkte vi hem och åt spagetti och köttfärssås och tittade på smallville..

Idag har jag sån träningsvärk att jag knappt kan stå upp, men det känns skönt... Nu ska jag äta Thaimat och kika vidare på Smallville :) PUSS


Jag suger jag vet !

Hello my friends!

Har inte bloggat sen i Torsdags, men jag har mina anledningar..
I fredags jobbade jag hela dagen kom hem sent och var svin trött + att när jag kommer hem berättar henke att våran dator är paj (jippie vad underbart, bloggar från min minidator nu, inte kul) I går var det ju älvaslaget så då åkte vi hemifrån kvart i nio och hade fullt upp tills sent på natten..

Ska slänga in de få bilder jag har i nästa inlägg så kika in strax igen :)

PUSS

kök?

Hej på er :)

Kom precis hem och har röjt undan lite skit som bara stått, skönt att ha det gjort.. Innan de var jag och henke och tittade på kök, börjar bli sugna på att förnya lite här hemma :) haha!

Om ett tag kommer kära emilie hit, trevligt! PUSS

old pic!


Vilken tråkig dag!

Ja och fy fan vilket äckligt väder det är.. Helt kvavt och i den här lägenheten är det just nu bastu.. Sen har jag tvättid med och det gör ju inte dagen roligare.. Har vart ute i skogen tidigare idag och gått en PW, skönt att ha det gjort så jag slipper det sen :)

Ska alldeles strax börja med maten med, jag är hungrig som en björn, haha!

Jag bjuder på två super heta bilder på mig själv. dagen efter skövde och söta emilie var här och hjälpte mig att få ur det skatbo som blivit under natten i mitt hår, haha.. Shit vad hon slet stackaren :)

haha ja, jävligt hot!

Helt sjukt att läppstiftet fortfarande sitter som ett smäck dagen efter liksom!


Fler bilder från modevisningen!

Yes nu har Maln vart här idag så vi kunde lägga över bilderna i min dator..
Here it is ;)














Så vacker :)

Jag gick in på tyras blogg nyss och blev kär!
Shit vilken snygg kläning.. Älskar den i beige med!



bild från tyras.se

Tror jag ska sätta mig och nätfönstershoppa en stund!

pusselipuss

Hej på er:)

Vad många ni är som tittat in här idag, kul :) Vad kommer ni från? Just nu ligger jag på golvet, kikar runt på lite patetiska sidor på nätet och lyssnar på Rock-klassiker! Åh just det måste bara säg att i Fredags fick vi godiebags när vi var i skövde och i den fanns min älskade hårinpackning som så lägligt just tagit slut :) Lyckos mig eller vadå? haha! Ne nu börjar det kurra i min mage lite. Fisk står på schemat idag! PUSS


Lyckad!

Ska just börja med maten hade jag tänkt.. Idag blir det den berömda kyckling-grytan.. Så jäkla gott! Henke är helt plötsligt super intresserad av hockey så han sitter bänkad framför tv:n ! Kan ju även vara så att han slipper ju på så sätt laga mat, haha! Fast jag sneglar allt lite jag med :)

Strax börjar ju även BigBrother.. Ska titta på det i datorn ikväll.. Jag hoppas gurkan åker ikväll!

Igår var jag hemma hos Maria med emilie.. Kom fler folk lite senare. Jag hade så jäkla kul igår alltså.. Jag dansade, prata med folk och bara älskade livet.. Vi tittade lite på ESC och hejjade som skam på eric saade, (som jag ska gifta mig med om 10år, han vet bara inte om det än, haha) Bara liiite nervöst när han låg etta på poänglistan.. Men han kom ju trea och det är ju hur grymtsom helst ju !! Måsta bara få säga att hela denna helgen har varit grym! Den behövdes kände jag..




Modevisning på DIVA!!!

Hej på er !

Jag är bakfull, börjar gå över nu dock! Shit igår, vilken jävla kväll vi hade :) Gick modevisning för Clarks i Skövde inne på Salong Diva.. Det var så jäkla roligt..Och vi var ett skit kul gäng som hängde ihop hela dagen.. Lite senare på kvällen kom även Malin & Michaela till diva för att kika på modevisningen och för att festa efteråt.. Och vi hade så kul!! När allt var klart inne på diva gick vi över till GLÄDJE som ligger vägg i vägg med salongen.. Det var verkligen jätte mysigt där inne.. Satt först och prata med en massa folk och avslutade kvällen på dansgolvet (eller i baren,haha) Tog nattbussen hem, och hade en ganska galen resa ;) haha.. Hade en ganska galen dag/kväll överlag igår :) Tack till alla ni som var med. Fan vad kul jag hade! PUSS


Innan vi börjat fixa iordning mig :)

 

Under tiden, haha!

Färdigt!!!

 

Det fanns världens smaskigaste plockbord !! :)

Och världens trevligaste gäng med mäniskor :)

 

Jag ;)

 


Hos Johanna :)

 

Gissa vad jag gör ? ;)

 


pw i spöregn !!!

Kom precis hem från powerwalk i slogen. Började ju fan spöregna. Men det var ganska mysigt än då.. Nu ska jag bara slappa ett tag, sen blir det att ta tag i maten.. Ikväll ska jag fixa lite för imorgon ska jag åka till Skövde för en grej ganska tidigt skulle jag tro ;)

Just det ja, här kommer en bild eller två från fikan härmadan!


dagens fråga

 

Hej.. Vart har du köpt dom där svarta "kuberna" som sitter på vägen bakom dig? ;)

Mvh Frida

 

Hej frida, Det är inte hemma hos mig utan hemma hos min vän Malin..

Men så klart frågade jag henne och dom är köpta på Ikea :) KRAM

 



Sen blogg idag!

Ja min dag idag såg nästan lika dan ut som igår :)
Vart med Malin, solat och spelat yatzy.. Var även framme
på staden och tog en fika med Elma och Nadia..  Så trevligt så!

Bilder från igår:






Hahaha alltid så seriösa!

Yesterday´s ouyfit!


Vi börjar i Skövde!

I förmiddags kom Malin och hämtade upp mig och vidare till Skövde!
Skulle göra en sak där, sen tog vi oss en mysig fika på en varm och solig uteservering..
Mycket härligt !








Så det får vara nog med egopics i ett inlägg, haha!
Fler kommer senare ;)

Bilderna !

 

 

Alltså fattar ni hur STOOOORA dessa hundar var eller?!

Lite röd på snoken å sådär ;)

 


My day

Idag har jag vart med Malin hela dagen lång! Har haft en underbar dag i värmen! Började med att Malin kom hit och vi låg på min baksida och solade, spelade kort och yatzy så klart :) Efter det fixa vi i ordning oss lite grann och åkte till arenan och tittade på alla söta hundar och åt jättegod lunch :)


VARFÖR KAN MAN INTE LADDA UPP BILDER ELLER GODKÄNNA KOMMENTARER??
ÅHHHH! JAJA FIXAR BILDERNA I MORGON DÅ!


Yatzy för hela slanten ;)

Ja ja och mina vänner har ju fått någon nish (eller hur det heter) på att spela yatzy :) Jag malin och Nadia.. Har nog snart spelat 100 omgångar på bara någon vecka.. Men det är ju så jävla kul.. Dock är jag världens dåligaste förlorare.. Eller ja, jag förlorar ju aldrig, bara dom andra som fuskar ;)

Härom dagen var vi i alla fall hemma hos Malin ock körde några rundor :)










Och för er som undrar hur det gick?



hahaha ;)

Jag var så ledsen :(

Vet ni att jag är vaken?! Gissa varför! Jag skulle vädra lite grann så jag öppnade köksfönstret pytte pytte lite..  Jag går in i ett annat rum en liten liten stund för att göra något.. Sen helt plötsligt är Lexii borta och fönstret öppet på vid gavel.. Då har kattj**** rymt.. Panik och på med jacka och med en ficklampa ut och letar.. Ringer underbara Nadia som är så snäll och kommer efter ett tag och hjälper mig.. Kolsvart ute och en kolsvart katt. Jättebra kombo, jätte lätt att hitta verkligen.. Var ute och letade i över två jävla timmar.. Gick och ropa och försökte locka, men inget tycktes ju fungera.. Men så till sist, ja som jag skrev.. Efter mer än två timmar!!! Då hade hon kommit hem och satt i buske på baksidan min lilla gris-katt!

Just nu är vi ovänner och har fått utegångsförbud som straff, mitt lilla busfrö :)



Nu ska jag slänga mig i sängen för jag är så trött så jag vet typ inte ens vad jag heter,
hoppas på att komma upp i tid i morgon.. Jag hörde ryktas om att det skulle bli fint väder.
Plus att jag har playdate med Malin.. Vi ska kolla på hundar :) PUSS

Hundar överallt !

Idag har jag jobbat! De var hundutställning i arenan! Det var typ 1000 söta hundar över allt.. Ville bara ta med allihopa hem.. Men det får man ju inte.. Efter jag slutat vid 3 så åkte jag hem och stenslockna i min säng i 4 timmar.. Men det var välbehövlig sömn då jag inte sov något alls i natt :(




tacos!

Sitter hemma hos Malin&Linus! Dom bjuder på tacos idag, fan va gött!
Hörs senare igen! PUSS


<3

God dag!

Ska fixa iordning mig lite och dra hem till malin och umgås strax.
Ska bli mycket trevligt, ska möta upp Nadia med :)
Länge sen vi umgicks alla 3. the trioo ;) haha!

PUSS




Hej hej

Hello, kom just på att lassagnen i ugnen som är klar..
Vi får höras sen igen :) PUSS

GRATTIS TILL....

ANJA som vann smikväskan + sminket från make up store !!

Till alla er som inte vann, tack för att ni var med, och vem vet. 
Kanske kommer någon mer tävling i framtiden :)


en snabbis

Hello mina vänner :)

Nu ska jag snart dra iväg till jobbet en snabbis..
Sen när jag kommer hem ska jag dra en vinnare!
Vad kul att ni är så många som är med och tävlar förresten!

Hörs senare då! puss




Vinn smink från make up store!

Tänkte tävla ut en goodiebag från make up store..
Vi fick två stycken när vi var där och då tänkte jag att nån
av er kanske ville ha den ena?

Det är en sminkväska innehållande,
en ögonskugga, läpppenna och bodylotion.
Jätte fina saker tycker jag i alla fall.


Lämna en kommentar så väljer jag ut någon i morgon kväll!





Ps; glöm inte att skiva med eran mail

Jag vill träna!!!!

Gud vad glad jag är att jag sov i morse när alla skrivit att det snöat. Ja hade börjat gråta om jag sett skit snö igen! Annars idag blir det lugnt. Ska nog gå ut och ta en powerwalk sen, men annars blir det som sagt lugnt! Längtar så tills sommaren kommer på riktigt så man kan sitte ute och gotta sig varje dag :)

Längtar tills jag kommer igång med träningen igen med. Har ju haft världens längsta ofrivilliga uppehåll tack vare att jag vart sjuk i över två veckorn :( Men men snart är jag igång igen ;)






You try to be proud of who you are!



Jag har fastnat i denna låten. Sjukt skön röst lilla killen!


Guten morning!

Hallå där ute :)

Även idag känns det som att man blir lurad av solen, nu är ju iofs klockan bara sju. Men tittade på vädret som utlovad ca 12 grader idag och 8 i morgon. Vad hände? Jag och mina vänner låg liksom och solade i bikini vid sjön förra veckan?!

Ja vad händer idag då? Inte så mycket för min del i alla fall. Malin kommer hit tror jag sen när hon vaknat (händer inte ofta att jag e uppe före henne,haha) Vet inte vad som händer då, beror nog på vädret :) Sen kommer ju min pojkvän hem ikväll med. Som jag har längtat efter han i helgen :) Så ikväll blir det nog film och mys i soffan skulle jag gissa på..

Ja just det igår var ju my friend smulan här och kikade på bb med mig.. Fast det är ju inte alls lika kul nu när Rodney inte är med längre.. Vi satt och kollade på liven en stund efter programet och då hördes alla rodney-fans utanför huset som stod och sjöng för fulla muggar; in med rodney!!! Haha.. Det va kul tyckte jag!

Eftersom klockan är sjukt lite får ni nöja er med cambilder!

PÖSS






haha!

Zombie !!

Hej hopp :)

Vad gör ni? Det är fan inte varmt ute idag, fast soler skiner.

Jag är trött som helvete idag, jobbade hela natten lång igår, så idag är

jag inte den piggaste direkt. Nu kom Nadia precis hit, så nu ska vi dricka

kaffe  och skvallra ett tag! Hörs sen. Puss på er!

 

bilder från imorse när jag kom hem!