Caroline Danielsson

Hemligt möte?

Ne men hej hej hallå :)

Max (ni vet min nya kissemiss) är just nu världens busigaste :) Hoppar och springer som jag vet inte vad, haha! Men fan vad söt han är.. Brukar alltid lugna ner sig lagom tills jag ska slappa i soffan, då kommer han och slappar med mig..

Jobbet idag har gått bra. Dock värker min handled sönder.. Vet inte vadn jag kan ha gjort med den.. Men det går väll över tillslut får vi hoppas :) Jus nu väntar jag på att min systeryster sa ringa.. Vi ska ses på hemlig möte ikväll :) haha! PUSS

Walking dead

Känner mig som en Zombie.. När jag kom hem från jobbet tittade jag lite på tv och sen stensomnade jag i soffan. Sov några timmar.. Nu väntar jag på att maten ska bli klar för jag är vrålhungrig.. Sen blir det lite mer slappa i soffan och sen lägga sig hyffsat i tid ikväll :)


Lång dag

God natt börjar jag med att skriva :)

Har jobbat idag, efter det hem och städa sen hem till Malin för tjat, mycket trevligt.. Nu är det dags att lägga huvudet på kudden för imorgon är det jobb som gäller även då.. För resten av veckan med för den delen... Hur mår ni? PUSS

God afton!

Hello mina fina :)

Shit vilken kul kväll jag hade igår :) Jag Nadia Malin och Sofia drog till Skövde och partade gärnet.. Träffade även Johanna inne på Bogrens ;) Dansade hela kvällen lång och tog bussen hem klockan 2! På bussen däremot så upptäcker jag att jag tappat både kort och hemnyckarna... Inte lika kul kan man säga.. Men men shit happens.. Stör mig bara för jag brukar alltid vara så redig annars :)

Idag mår man som man förtjänar och nu ska jag lägga mig och slappa framför tv:n och bara ta de lugnt, för i morgon är det jobb som gäller ;) PUSS

;)


All in tonight ;)

Hur kan det alltid vara så att när man öppnar garderoben trillar nästan kläderna ut, men ändå har man aldrig något att ta pån sig när man ska gå ut.. Jag blir så jävla less! Är stressad som fan.. Skulle ha vart hos Malin för 20 minuter sen.. Jaja dags att lägga på ett kol då. Man får väll ta på sig en sopsäck ;)


Nyduschad å frääääääsh :)

Ska världen gå under?

Vilket jävla väder det är.. Har åskat hela förmiddagen.. När jag väl pallrade mig ur sängen gick jag ut och satte mig i regnet på trappen.. Blixtrar hela tiden.. Rätt fränt att titta på men jag kan inte hjälpa att känna oro! Typ att jaha nu är världen på väg att gå under :/ Hoppas det slutar snart!

Sover 27 år?

Det är vad dom säger på någon reklam på tv:n!
Att man sover ca 27 år av sitt liv!
Haha hoppas inte jag sover så mycket.. ångest!


Enjoy!

Syns inte alls bra! Ska lägga in en bättre bild sen för
jag är sjukt nöjd med mina nya naglar ;)


Skrivkramp?

Vet inte riktigt vad som hänt med mitt skrivande det sista. Känns inte som jag haft nått att skriva, äter jobbar sover typ! Och de saker jag hade kunnat skriva om är saker jag inte vill dela med mig av.. Då blir det liksom inte så mycket kvar.. Men jag försöker i alla fall.. Och många av er söta kommer fortfarande in och läser varje dag.. Trots att det nästan aldrig skrivs, ni är så söta ni :)

Just nu är jag sjuk, börjar nog bli bättre. Igår var jag riktigt dålig.. Fan vad synd jag tyckte om mig själv, haha! Just det ja.. Tack för alla gratulationer på min födelsedag :) Hade lite kalas här hemma och fick en massa fina saker.. Pengar, presentkort, pandora armband (som jag tjatat om som fan, haha) halsband som var jätte jätte fint, och massa andra saker :) Tack för det mina fina :)
Ikväll ska jag slappa resten av kvällen. Soffipropp kanske skulle komma förbi en sväng sen å hänga lite :) Imorgon blir det ju att fixa naglarna! Gött! PUSS


Mitt på kvällen

Hej på er :)

Här sitter jag och Sofia på golvet och glor! Vi ska sätta på en film och mysa ner oss i soffan snart.. Faan vad gött det ska bli!! Idag har vi inte gjort allt för mycket, va på jobbet en sväng och räkna godis med Sofia :) Imorgon har jag planerat att inte göra ett jävla skit!! Ska bli gött!

På torsdag ska jag och Sofia gå och fixa naglarna wiee :) LYX!!

 

Så jävla pörriga ;)


FÖR IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG!

För det är MIN och Sofias födelsedag ;)


September

God dag i stugan! Här ligger vi, jag och Max :) Det var rätt bra drag i stadsträdgården igår på September fast vädret inte var det bästa :) Mycket folk som fan! Känner mig dock sjukare idag.. Att inte bara halsen kan ge sig någon gång! Idag är det jobb igen.. Sanna Nilsen och Roger Pontare uppträder idag.. Det kan bli spännande att se! Ne nu sticker jag och köper frukost. PUSS


Hallo Hej!

Jag förstår inte varför jag är så trött hela tiden..  Har ingen ork till nått!

Imorgon ska jag jobba i Stadsträdgården.. För då kommer September dit och spelar.. Kommer bli askul.. Snälla säg bara att vädret ändrar sig så vi slipper regn. Jobb hela helgen! Ska ni göra nått kul i helgen?


God kväll :)

Kom nyss hem från jobbet! Var en lugn kväll..
Ska strax hoppa ner i sängen för imorgon är det jobb igen!
Vad har ni för er?


trött...

Hej på er :)

Nu är jag hemma efter sista turné helgen! Men jag är svin trött så jag får ta och skriva imorgon för nu ska jag sätta på en film och lägga mig! PUSS

Solen skiner idag!

Ja det kan man lugn säga.. Fy fan vad varmt det har vart, gött som faan ;) Idag är vi färdiga i god tid, känns de som i alla fall.. Till och med så man har tid med att blogga en minut.. Igår var vi inne och käka pizza i centrum, men annars gjorde vi typ nada! Gick och la oss i tid förengångs skull!

Inatt ska vi rulla vidare mot Stockholm, det kommer nog bli jävligt bra där känns de som!
jag hjärta sthlm, haha! Ne nu ska jag ut i min lilla bod och dubbelkika så allt är klart! Hörs snart! PUSS


För idag är ingen vanlig dag!

För det är min älskade pappas födelsedag :)

 

Så i förmiddags bjöd jag han och hans fru på lite fika i stan och gav han paket :) Stort grattis till min pappa idag! Även grattis till min kusin Sandra som fyller år idag :)


Katrineholm

God dag  min käraste :)

Sitter på jobbet och väntar på att tiden ska gå så vi kan åka iväg på sista diggiloo-helgen! Känner på mig att det kommer bli superkul! Klockan 16:30 åker vi .... Hörs sen! PUSS


MAX

 

Hur söt är han inte? Bara ligger och ler, mitt hjärta :)


Kalajs i Söne :)

Yes box, igår var vi på jobbet ute i Söne och firade herr Jonas som fyllt år :) Vi åt direkt när vi kom dit, var så jävla hungrig så jag bara vräkte i mig, haha! :) Efter det spelade vi med andra ord.. Jag skojar inte, jag skratta så jag grät fleeeera gånger.. Men som mest när gullian skulle visa för oss andra hur man försvarar sig om man blir attackerad av en HAJ :D hahaha!

Sen blev det en massa efterrätt, den satt inte helt fel den heller! Vi sjöng ja må han leva till och med.. Sen satt vi mest och snacka och skratta med ett glas vin tills det var dags att åka hemåt igen :) Hade en riktigt lyckad kväll i alla fall!!

Bilderna suger hårt men jag skyller allt på Sofia!
Ska nog ha en lektion med henne om hur man hanterar en kamera ;)



Det blev en kille :)

Och MAX heter han, min lilla pärla :)





Han ligger och nanar nu, så ni får bättre bilder senare !

KANDEE

Jag vill ha!
Tror fan jag ska köpa dessa tre geourgus plaggen alltså :)



Jag tror du söker efter mer än du ser!

Hello Hey :)

Mitt bloggande är inte det bästa dessa dagar, men jobbar man 24/7 så gör man.. Och jag skojar inte när jag säger att jag oftast inte har ens 5 minuter över att sätta mig ner att blogga på..

I helgen har vi besökt Karlstad, Udevalla och Allingsås! En bra helg har vi haft och det har vart riktigt kul! Vi är det bästa teamet ever..

Föresten, vart tog sommaren vägen? Igår kväll var det ju för fan bara 10grader ute och vi är ju bara i början Augusti! Hörs sen.. PUSS


Hej i mörkret

Just nu rullar husbilen påväg mot uddevalla. Karlstad var grymt :) Hit ska jag igen, kan skippa regnet då dock.. Nu är jag så trött så ögonen snart trillar ihop.. Ska försöka lägga in bilder och så imorgon.. Kolla annars på våran FACEBOOK-SIDA där en massa bilder ligger uppe :)

PUSS


Den svenska björnstammen





Diggilooooo Pics

Lite bilder från trippen med diggiloo ;)







Du å jag lexii :)


Men sov då!!!!

Men hallå? Jag somnade på storarumsgolvet och vaknade nyss totalt tvärpigg! Jag måste sova mer men det lär ju inte gå nu! Helvete vad typiskt! Åh vet ni vad jag min idiot gjorde förut idag? Jo jag drog min telefon på ett stenigt golv. Grattis världen. Lilla repan? Not! :(

Annars då? Läget med er? Bra hoppas jag mina fina läsare! Igårkväll hade jag den skönaste kvällen på länge.. Tog det lugnt och mådde bara bra! Skönt ;)


Maaaat :D

Hej hopp :)

Hur mås det i stugorna? Här är det prima! Har vart med Systeryster en snabbis idag.. Efter det mötte jag upp Samuel och gick och åt på Rhodos! Mycket smarrigt.. Nu sitter jag och Sofia å tjötar skit, det blir bra så :)





pigg å fräsh? Öh neee!

Lika trött än!

Jag är seriöst fortfarande lika trött som jag var igår.. Hoppas innerligt att jag är piggare tills på torsdag då vi ska åka igen.. Idag har jag träffat min Nadia för en snabbfika på stan. Mysigt! Efter det shoppade jag loss inne på Gina. Sen hem till systeryster på kaffe..

Sen kom henke och hämta upp mig, men det dröjde inte länge innan systeryster skickade och tyckte att jag skulle njuda henne och Amber på mat ikväll.. Så vi åkte till affären och inhandlade det vi behövde och sen hem till mig där jag gjorde iordning lassagne.. :) Mycket mysigt att ha dom 2 här ikväll :)

PUSS

Jag lever, men bara nästan

Nu är jag hemma igen.. Sitter och väntar på Sofia, vi ska dra ut och käka.. Har sovit som en stock inatt.. Var så sjukt trött igår på helgens sista digiloo på läckö så jag visste knappt vad jag hette.. Men nu har jag i alla fall som sagt fått lite sömn.. Lite bilder och så får ni senare för nu måste jag ha mat.. PUSS