Caroline Danielsson

För att!

Sitter hemma i soffan och dricker ett glas vin, bara för att! Lugn hemma kväll.


Home!

Hej på er!

Sitter på jobbet nu, jobbar lunch idag! Skönt att vara hemma men saknar ledigheten i London... Har en del bilder att visa er men dom är ju hemma i kameran, så kanske sen..

Hade det i alla fall underbart i London och hade inte tråkigt en sekund.. :)

Efter jobbet ska jag umgås med Sofia.. Även fast vi jobbar ihop så hinner vi inte ses så mycket utanför jobbet, så det ska bli mysigt.. Ne, dags att jobba vidare.. Puss på er!


London!

Har det hur bra som helst här! Idag har vi haft våran sightseeing dag! Imorgon är det shopping dags! Måste rusa! Bild på min nya phone ;) puss


KÖRKORT!!!

Jag undrar om jag kan må bättre just nu? Idag har jag, Caroline Danielsson äntligen klarat mitt KÖRKORT!!!! Det känns så jävla bra!!

Och nu ska jag packa min resväska för imorgon sticker jag och baby till London! Ska bli så härligt att sticka iväg och bara vara med varandra ett par dagar!! LYCKA!

Xoxo


Guten morning!

Hur mår ni idag? Jag är ganska så trött faktiskt! Har jobbat på smakfullt mässan hela helgen. Men har köpt massa smått och gott plus en massa nya fina blommor till hemmet :) idag är det dags att jobba lunch igen! Puss på er


En av dom ;)


Header

Vad tycker ni om min header.. ??
Skojar inte att jag ledsnade så mycket på den andra att jag gjorde en på 10min..
 Därför den e rätt halvkass men 1000gånger bättre än den innan! God natt och puss


trååååkigt

Jag är så jävla uttråkad... Fick för mig att åka in till jobbet en sväng och hälsa på, tji fick jag. Fan vad tråkigt jag har! Och nu är jag fast här tills dom är klara! Hungrig är jag med, inte bra! Jag hade kunnat sitta hemma framför desperate houswives och kurerat mig.. Men icke sa nicke!


Oj vad glad jag ser ut, det är jag inte :D


Clean

Städa städa varje fredag, haha! Synd då att det bara e onsdag! Hur är allt med er mina fina?

Jag är imponerad av era kunskaper.. Nästan rätt, men inte riktigt :) ne nu ska jag städa vidare! Puss