Caroline Danielsson

Bjuder på en fin höstbild

Morgon!

Jag är så jävla trött.. Ska häll i mig tre liter kaffe nu, sminka på ett ansikte och bege mig till jobbet... För övrigt var jag ju med en millisekund på tv igår! Ville gräva ett hål hoppa ner och gömma mig där.. Så jävla ugly var jag! Hörs senare! Puss


Miss piggy!

Imorgon blir det jobb, vare sig jag är sjuk eller inte.. Trött på att vara hemma! Har suttit och tittat igenom alla mina gamla papper och pärmar idag :) haha så jävla snygg när jag var liten alltså! Not, miss piggy :)


I hate to be sick!

Fy fan vad tråkigt det är att vara sjuk.. Nu har jag vart hemma från jobbet i två dagar och ska stanna hemma imorgon också! Klättrar ju typ på väggarna! Jonas jobbar sent både idag och igår med.. Sådär kul!
Men Malin har vart här idag, det har vart super kul :)

Sitter just och har tittat på svenska Hollywood fruar! Längtar tills nästa tisdag då Gunilla tappar det helt :)

Hade puss


Ishockey

Halloj på er!

Vad händer hos er ikväll då? Jag har precis moffat i mig en ben&jerry's! Ligger i soffan å slappar! Igår var jag på hockey! Leksand mot Västerås! Jag hejar på Leksand! Dom förlorade :( men på fredag ska vi åka och kolla igen! Då håller ni tummarna med mig va? Puss


Nails

Min nya grej är naglar.. Har köpt hem grejer till att göra akrylnaglar och har använt mig av syster och vänner för att öva :)