Caroline Danielsson

God jul!

Hej på ett där ute i snö lösa Sverige!

Kanske inte världens lättaste att ha julstämning när det nästan känns som vår ute.. Men jag har det så mysigt i alla fall. Just nu sitter jag hemma hos mamma ute på landet och väntar på att maten ska bli färdig!! Mums :)

Började dagen med att få världens bästa julklapp! Det är den jag bloggar från nu! Någon som kan gissa på vad det är ;)

Vid 11 tiden kom pappa och hans fru hem till mig på lite julfrukost! Satt och pratade och hade det jätte mysigt! Ikväll ska jag antingen hem till syster eller hem till la familja ute i järpås :) eller så blir det båda.. Får väll se, haha!

Hoppas ni har en underbar julafton!

P&K


Ps; halv fula bilder och en på mammas gigantiska anabola katt som fäller som jag vet inte vad :)


Mätt!

Halloj i stugorna!

Hur mås det? Med mig är det fint men ligger utslagen i soffan för jag är helt jävla proppmätt! Ska alldeles strax försöka resa mig upp och baka lite julgodis.. Kul! Snart är liksom julafton, helt sjukt! Puss


God afton!

Eller ja det kanske man inte skriver så tidigt på dagen.. Men när det börjar mörkna så tidigt ute känns det som kväll redan :)

Idag är det måndag.. Känns dock inte som det eftersom jag vart ledig lördag söndag måndag :) Har vart iväg lite... Så skönt att komma bort lite mellan allt jobb.. Men vad jag har hittat på för skoj i helgen skriver jag en annan dag, för resten av min lediga dag ska jag ägna åt sport, haha! :)


Familjens julkalas!

Japp, idag är det fredag.. Det känns så jävla skönt, för idag är min sista arbetsdag innan jag äntligen ska få vara ledig några dagar.. Gud så härligt..

Familjens julkalas igår var kanon.. Så klart var Eric sade bäst då jag har en liten crush på han ;) ne men det var allt en bra show! Såg många bekanta ansikten :)

För er som ställt frågor i kommenterna så ska jag svara på det så fort jag fått igång mitt internet hemma.. Kör ju bara i mobilen just nu och då är det rätt krångligt att fatta ens vilket inlägg ni kommenterat osv. Men ha en super fredag så hörs vi snart! Puss


När ska det vända?

Om man går upp klockan 8 varje morgon tycker man ju att man borde vänja sig vid det och inte vara lika zoombie varje dag! Men inte jag inte.. Jag är så jävla trött när jag ska upp så man får knappt ingen kontakt med mig!

I alla fall då, idag är det familjens julkalas här i arenan.. Eric sade m.m kommer vara här och uppträda och det blir julbord till alla matgäster.. Känns som det kommer bli en lång men lyckad dag! :) hörs lite senare, så länge får ni en ony bild !


Måndag

Så jävla trött alltså... Men har precis hällt upp min första kaffe, så hopas att man piggar till lite efter den!

Idag är det ju match som gäller, heja villa.. Så det kommer nog bli kul. Julbuffe är det som gäller.. Så kommer min syster hit med för att titta.. Kul! Ne nu ska jag försöka vakna till..


Fazer!

Yes idag är det fazer som är här och har käkat julbord.. :) jobbade ju där en sommar så det var roligt att träffa en massa gamla ansikten :)


Träffade även Ida och min fina Jessica! Gud vad längesen vi sågs!! Ska ta tag i de snart igen :) haha! Dags att jobba på! Kram


Julmys!

Japp nu är det julmys på jobbet, julbord och julmusik.. Äntligen börjar julstämmningen komma till mig.. :)


Frukost!

Gud så kallt det är ute idag... Är vintern här nu? Mysigt på ett sätt. Sitter i min lya med en frukost-macka från ingas café här nedanför :) lyx!

Idag är jag hel ledig från jobbet. Känns rätt skönt faktiskt.. Sen är Malin på väg hit också, vi ska mysa lite och kanske ta en runda på stan!!

Varje gång jag äntligen får lite tid över att umgås med mina friends blir jag helt varm i hjärtat.. Man kan inte inte riktigt förstå våran djupa relation om man själv inte har en med någon.. Sen har dom hjälpt mig så otroligt mycket.. All kärlek i världen till er!

Dags att fylla på kaffe koppen :) puss


Natten gick fint!

Ja det gjorde den :) sov ju första natten helt ensam å allt i min nya lya inatt.. Va lite tomt, haha men det gick bra.. Mina fina fina vänner hjälpte mig att flytta och dona hela dagen igår :) tack!

Nu har jag just slutat jobbet och är faktiskt helt slut.. Vi hade en sjuk lunch här idag.. Men det var kul! Fanns ju att göra om man säger.. :)

Bild från när jag va i Skövde :)


God kväll

Jag har råkat sova några timmar redan :) det va inte riktigt meningen att jag skulle somna så länge, men det var nog välbehövligt! Har jobbat hela helgen.. Stor fest ala julbord i går, så man är rätt sliten efter jobb till sent inpå natten.. Nu ska jag moffa i mig lite godis :) puss


Jobbar å står i!

Ja det känns som jag bara skriver om att jag jobbar hela tiden.. Å det är väll i princip det enda jag gör.. Igår var jag ju i Skövde :) hade det mycket trevligt.. Ska lägga upp lite bilder därifrån imorgon eller så :) puss på er!


Skövde!

Sitter och väntar på mat, eller frukost kanske man ska kalla första målet på dagen :)

Sen ska jag gå och vänta in Johanna på salongen :) har hunnit gå en runda på stan här i Skövde med, fast jag inte borde. Haha! Hörs senare! Kram

(Skrivit många timmar sen)