Caroline Danielsson

Kina

Har precis tryckt i oss massa kinamat! Det var så länge sen jag åt det, satan vad gott det var. Nu ska vi se nya mission imposeble (eller hur de stavas) ! Imorgon är det lite jobb annars blir det nog en lugn dag imorgon! Puss på er!

Bild från bandy helgen i Uppsala!


Cry baby

Jag gråter! Idag är min lediga dag från jobbet. Jag väljer att sätta mig nere i soffan och titta ikapp alla Desperate Housewives avsnitt jag låg efter med.. Ingen bra ide, för shit vad sorgligt! Haha måste se ut som en idiot, sitter och är jätte inne i programmet och är jätte ledsen. Kommer sen på mig själv med att det är en serie och inte på rikigt och skrattar lite för mig själv isället!

Jaja väntar i alla fall nu på att avsnitt 18 ska vara klart så jag kan se det med! Innan det tänkte jag rocka lite music och städa en stund! PUSS

Slottet!

Vad är inte en bal på slottet!


Bandy!

God dag alla glad :)

Sitter i en buss som ska ta oss till uppsala! Imorgon är det bandyfinal!! Shit det kommer bli jävligt roligt! Vilket jippo!!

Ikväll blir det lite galej, imorgon med för den delen!! Ska försöka hålla er uppdaterade :) puss


Yes!!

Ne jag har inte fått en bandyboll i huvudet :) men villa är i finaaaaaal! Så himla kul! Roligt att det var mycket folk som stod och vänta på laget när fom kom hem till arenan igen :) Nu är jag precis hemma efter att ha jobbat lunch :) skönt att vara hemma tidigt..

Igår hade jag ensam-dag här hemma! Lite mini spa blev de! :) ha de bäst! Puss


Bandy!

Idag är det bandy! Hoppas villa vinner! Bäst att villa vinner :)
Är i full sjå med att duka och så nu iför alla matgäster som kommer innan match! Hade lagt upp en bild med, men det går inte för just nu är jag så jävla ugly!! Som vanligt det senaste! Men men så kan det va ibland! Puss


Ring!

Sitter på jobbet, öppnar snart lunchen! Blir nog en hel del folk här idag.. Skoj! Ikväll blir en lugn hemma kväll. Skönt känner jag eftersom jag ska jobba imorgon då det är natta-bandy :) hoppas det blir drag!

Har nu även något att se fram emot! Jag längtar!!! :) :)

I brist på annan bild får ni se min snygga ring! Puss


Onsdag!

Idag har jag häng med Emilie, alldeles för länge sen!
Har ju alltid så jävla kul ihop. Skrattar jämt, och vi har ju en hel del
galna gammla minnen att prata om när vi väl ses, haha!
 Har vart på stan och kikat i affärer, hitta inget roloigt alls nästan!
Men det är väll lilka bra det :) Spara bör man!

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, sen blir det nog lite soffhäng.
 Men först kika runt lite på nätet! PUSS


Max väckning!

God morgon :)

Max väckta mig imorse.. Inte så gulligt av han.. Så här sitter jag, trött och jävlig! Haha men så kan det vara.. Nu ska jag åka till jobbet. Lär bli en hel del att göra. Vi höra snart igen!

Puss