Caroline Danielsson

Hjulafton!

Hej på er !

Trodde jag skulle bli piggare igår men det blev jag icke. Tror jag fick solsting eller något för jag hade så sjukt ont i huvudet och allt ljus bländade mig typ, haha! Jaja nu mår jag bra  och är pigg i alla fall, det är ju huvudsaken..
Idag är det HJUL-afton i stan. Får se om vi beger oss fram och kikar på lite bilar! Hörs senare :)

Här är någon pic från igår:








Ps; Sandra B, vad kul att du läser. Malin har bytt blogg för tillfället, den nya är HÄR!


Sovit

Skulle bloggat för länge sen, men jag stendäcka i sängen efter en heldag i solen :)
Nu måste jag bara käka något, hörs om en liten stund! PUSS

En snabbis i solen!

Ja när Malin slutat jobba idag så kom hon hit hämta upp mig så åkte vi och solade!!
Blev ju ganska sent men det var skönt att bara hänga ute i solen :)






Jag gjorde en till :)

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM



Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Ni är så fina!

Idag blev jag riktigt glad att av att logga in på bloggen och läsa era kommentarer, ni är så gulliga! Kärlek tillbaka till er, glöm inte att länka till era egna bloggar om ni har en så klart. Jag vill ju läsa era med :)

Nu ska jag och henke åka och fusk-sola, bäst att passa på nu innan vi båda drar iväg i sommar! Jag vill ju inte vara den enda som är likblek i augusti ;) Annars har det inte hänt så mycket idag. Emilie kom förbi på en kaffe och vi fick ett ryck och städade mina garderober, SKÖNT! Haha, det såg ren ut sagt förjävligt ut innan!

P&K

Anno <3 Lena

Till er som kommenterat inlägget jag skrivit om midsommar.

Ni måste på riktigt vara efterblivna? Hur kan ni tro att ni har en aning om hurvida han är lycklig/passar in/ eller mår dåligt!? Ni känner inte han över huvud taget! Fega anonyma kommentarer är det värsta jag vet! Stå för vilka ni är om ni ska komma med sådana obefogade åsikter, och kan ni inte det så tycker jag att ni ska ge fan i att fortsätta läsa min blogg. Jag skriver inte i den för att lowlifers som ni ska ha någon att klanka ner på om dagarna!




Edit; Detta gäller självklart inte dig som skrev att jag är lik Megan Fox, dig kommer jag älska för alltid ;) PUSS

Midsommardagen på Olstorp!

God kväll på er :)

Hur mår ni dag, bakfylla på G kanske? Haha, jag mår faktiskt förvånande bra idag :) Igår åkte jag och Malin med Henke och dom till Olstorp.. Gjorde i ordning oss och så där.. Skönt att slippa stressa tänkte vi, haha.. Sluta självklart med stress ändå! Men det hör väll till antar jag!

Hade svin kul i alla fall och vi varvade att lyssna på Scotts men Hasse Z i Vedboa :D HAHA snacka om att man befinner sig mitt ute på landet! Kom hem sent sent i morse så vi sov typ halva dagen idag.. Nu blir det nog bara mys i soffan resten av kvällen :)

Puss på er mina fina läsare!

Haha, fixar frillan ;)

 

Malin var såå fin i håret!

 

 


Midsommar 2011

Hej på er :)

Hade ni en bra midsommarafton? Vad gjorde ni för kul? Var ni ute på partaj eller firade ni kanske med familjen?   Vi var ju hemma hos Malin.. Vi hade det super trevligt och dom hade gjort så fint med allt! Har lite bråttom nu så jag slänger bara in de få bilder jag tog ;) KRAM


Glad midsommar!

Stressad som attans är jag. Vi ska vara hos Malin och Linus klockan sex och jag har inte gjort klart något. Så typiskt mig. Caroline, tidsoptimisten nr 1! Haha. Vi ska i alla fall som sagt till Malle och Limpan där även mickaela befinner sig.. Vi ska äta god mat och dricka goood dricka och spela spel och bara hade svin trevligt!! Ne men skärpning ärligt talat, nu måste jag duscha :)

Ha en underbar midsommarafton :)

midsommar 2010!


Rösta på min klänning!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM


Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!




Mmm maaaat!

Hej hopp :)

Idag blir det pizza till middag, nyttigt värre :) Haha, väntar på att segröven henke ska komma hem från gymmet nu så vi kan dra.. Ska förbi min kära morbror på en snabbvisit innan maten med.. 2 kassa campic så länge!


Tårdrypande!

Jag tar mig friheten att kopiera hela inlägget från Sara Jönssons blogg!

Chris Medina och hans fästmö var nyförlovade med bara veckor kvar till brölloppet när hans blivande råkade ut för en bilolycka och blev liggade i koma, efter drygt en månad vaknar hon men med en svår hjärnskada, Chris finns vid hennes sida och denna låten har han skrivit till henne!



:(

Jag är ledsen men....

...jag har inte tid :)
Vi håller på att greja som bara den här hemma..
Vi vill ju ha klart det så fort som möjligt ! Hörs sen!

PUSS

Målare?

Nu har jag precis målat klar några lister i köket. Värsta hemma fixaren va? haha.. Annars idag har jag och Henke vart ute och flängt hela dagen i jakt på en spegel.. Så klart fanns ingen vi ville ha, eller inte på lager i alla fall och tålamod är väll inte direkt våran starkaste sida, haha!


God morgon!

 

Inga bra bilder.. Mitt hår ser svart ut, det är det inte! Nu ska jag bara borsta håret sen ska jag ut en sväng och fixa lite saker.. Ska försöka visa er bätttre bilder på håret sen.. Men det är alltid lika svårt att få bra bilder på det tycker jag.. :) Hörs senare fina ni !

PUSS


Färgar håret!

Sen bloggning idag! Jag har vart hemma hos Malin och kollat på hennes nya lägenhet, så fiiiin :) Var där en stund sen hem och lagade käk, spagetti och köttfärsås.. Mycket gott om jag får säga det själv.. Just nu sitter jag och väntar på att få skölja ur mitt hår.. Jag färgar de (igen) :)

Puss


När vi var i Allingsås!

Förra veckan var vi några från jobbet som åkte till Allingsås för att testa att sätta upp allt som ska med på Diggiloo.. Slitigt, men kul var det! Mina muskler kommer bli enorma efter denna sommar :)





tydligen har peacetecknet blivit mitt signum, haha!


Just ni håller vi på med köket.. Det kommer bli så j*vla snyggt när allt är klart! Ska ju komma nya tapeter m.m men det blir lite senare.. Jag längtar och vill ha allt klart nu! Så kul att förändra lite :)  Ikväll blir det bara lugnt.. Lite soffhäng antar jag.. Jag vill ha Thaimat ikväll, men det enda stället i stan jag gillar har semesterstängt :(

P&K

God morgon på er :)

Har ni en fin morgon?

Här ser solen just nu, men det ser ganska ostabilt ut..
Hepp dags att sätta igång nu då!

Hörs senare.
Kram




trött...

God kväll!

Jag ligger helt utslagen på golvet! Vet inte varför men jag är trött som ett jävla lik.. Har inte gjort så jätte mycket idag. Jobbade lunch, kom hem, sten somnade på soffan, vaknade och gick till affären och nu ligger jag här.. Imorgon kommer pappi hit och börjar med golvet, blev så sent idag så vi kör igång på riktigt imorgon...

Vad gör ni ikväll då? Festar, eller är ni lika tråkiga som jag?






Bort med allt in daa kitchen :)

Hej hopp i lingonskogen :)

Vad har ni för er en dag som denna? Jag håller på att tömma vårat kök,så just nu ser det ut som kriget här hemma, haha! Allt står i vardagsrummet just nu.. I morgon kommer ju min fina pappi hit och ska lägga nytt golv oc då är det bäst att det är tomt innan kan man ju tycka ;)

Några bilder ur mobilen får duga!



Studenten!

Stress stress! Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag. Sen blir det till att fixa i ordning sig för att gå fram till stan och titta när henkes lillebror Oscar tar studenten! Ska bli så roligt... Efter det åker vi hem till dom för att fira han! Jag vill med ta studenten igen! Fy faan vad kul det är!

Grattis Oscar!



Bilden har inget med texten att göra!

PartyPics!

Ja här kommer lite fler bilder från i Lördags ;)








P&K

Zombie

Vet att jag skulle lägga upp bilder idag, emn ni får de senare eller i morgon.. Just nu är jag så trött att jag typ inte ens vet vad jag heter.. har vart ute och jobbat hela dagen, och för lite sömn på natten som vart..
Jag är en Zombie !! :) PUSS

12/6

Hej på er!

Jag börjar må lite bättre nu, men i morse alltså. Fy fan rent ut sagt vad jag mådde!
Haha snacka om att man får sota för hur kul man hade igår, idag! Men det var det värt :)

Var ju ute med Malin och Emilie och dansade hela natten igår! Mycket trevligt..
Nu ska jag och henke bosätta oss i soffan och titta på Smallville :)
Haha, resten av bilderna får ni imorgon!
P&K


It´s time!



 

Nu ska vi snart dra ;)


Diggiloo

Kom precis ur duschen och är redo för att fixa i ordning mig till bra musik och ett glas vin med emilie och malin! Vet inte vart kvällen tar oss men som vanligt vet jag att vi kommer ha det svin trevligt!

Igår jobbade jag ju ett tag, sen satt jag och fixade lite på facebook, så nu tycker jag att ni alla ska gå in och GILLA våran nya diggiloo-sida där :) 


TRYCK HÄR så kommer ni dit!



Ja kanske inte ens har skrivit det kom jag på, men jag med på diggiloo turné i sommar, och på denna sidan kommer vi lägga upp en massa bilder och info innan och under sommaren :) Kul va?


Inte hungrig!

Finns det något äckligare än att tvinga i sig mat när man inte är hungrig? Men jag har inget val, ska dra till jobbet om en stund och då kan det ju vara bra att ha mat imagen :)

Igentligen är jag stressad med, men det är ju som vanligt då! Haha, ne vi hörs sen, dags att sätta fart!!

Ser ni någon skillnad?




Haha förutom att jag är osminkad..?
Brown eye!

Götteeeböörj!

Yes, självklart var det Liseberg jag var på! Jag & Emilie fick ett ryck så vi åkte dit med hennes pojkvän :) Skulle igentligen bara åkt dit för att kika runt lite och lyssna på Scotts som spelade där igår, men så klart kunde vi inte motstå att testa den nya attraktionen ATMOSFEAR! Alltså det var det värsta jag vart med om i hela mitt liv tror jag! Jag brukar inte vara mesig gällande sånt men shit vad rädd jag va! Haha men efteråt var det lätt värt det!! Sen åkte vi Balder med två gånger.. Barn på nytt!

Spelade ju på alla tusen olika chokladhjul med, och tillslut så äntligen vann jag en stjärnvinst :) Helnöjd och glad lagom tills vi lämnade liseberg :) Hade en toppen dag igår med toppen vänner :) PUSS

emilie

 

grabbarna grus

 

emilie & jag

 

johan daniel emilie

 

jag johan daniel


Kom hem så sent!

Sorry men jag kom hem så sent, så jag bloggar i morgon!

Gissa vad jag har gjort?


Vilken värme!

Nästan samma värme idag som igår :) Har dock inte vart ute än idag, men ska nog ut en liten sväng nu.. Så jäkla kvavt bara! Känns ju nästan som man är i utlandet.. Hoppas att det kommer vara en riktigt varm sommar i år! Känns som det var länge sen det var det!

Idag är det karneval i stan med, alla på de la gardie! Hör utifrån att det är ett jävla liv.. :) Så kul för dom. Speciellt för studenterna.. Och jag önskar jag skulle kunna få ta student igen, fy fan vad kul det var!

Igår när vi skulle sova hade jag världens
keligaste katt in my face typ, haha! Så jävla söt!

Härlig dag!

Ja idag har det vart en sjukt skön dag! Vart framme på staden och fikat, efter det åkte vi hem till henkes mamma och dom och fika lite till och satt och tjata. Sist men inte minst åkte vi till min mormor och morfar! Där kom vi lägligt till middagen så där fick vi mat i magen :) Svin gott! Nu ska jag sätta mig och titta på BB finalen igen eftersom Henke vill se den han med :)

Vad har ni gjort denna soliga dag?



Simon Danielsson!!!

Hej på er!

Igår kom malin och samuel hit. Så tittade vi självklart på BigBrother Finalen! Haha, jag och malin var nog lite över känsliga igår. Ville lipa till allt hela tiden.. Och vi var så glada att Simon Danielsson vann! Så värdig vinnare. Han verkar vara den godaste personen på jorden ungefär. Önskar jag hade han som kompis, haha!

Annars var det en lugn dag igår eftersom jag var ute i Lördags, mer om det sen! PUSS


carro&malin

Häromdagen var det marknad här i stan, jag och malin såg att dom sålde Heliumballonger och kunde bara inte låta bli, haha! Fan vad vi skratta!







Helvete vad kallt det är !

NOT!!! Alltså jag älskar Svensk sommar, idag har jag Malin och Nadia legat på ett mysigt ställen vid sjön och solat och gottat oss.. Efter det åkte vi förbi Nadias mor och tittade på nykläckta kattungar, vill ha!!! Sen vidare hem till mig och spelade fotboll på baksidan. Skit kul har vi haft!

Härom dagen när det var fint väder och storm. Då åkte vi 3 ner till Campingen och spelade mini-golf :) Så mysigt tycker jag att det är att hitta på sådana småaker med sina underbara vänner. Alla kärlek till er!!! PUSS

 




dagens fråga

 

Instämmer med Jennifer och en supergrym blogg oxå:)
Tänkte bara höra vad det är för skor du har på bilden? är på jakt efter liknande ...:)



Hej! Tack vad gulligt :) Jag köpte dom på skopunkten i Skövde förra veckan!
Ganska balla tycker jag, kostade runt 399, kanske billigare! Ett kap, hehe! KRAM



God morgon!

Jag är så jäla trött! Malin ringde och väckte mig nyss, vi ska sola :) Ska tydligen vara hur varmt som helst ute idag. Kommer sten somna ute på gräsmattan. Var uppe hur sent som helst igår.. Jag och Malin startade ett projekt som, nja tog lite längre tid än vad vi trodde, haha! Satt och rev tapet i flera timmar.  Och sen målade vi väggarna i vitt. Det är en garderob vi håller på att fixar om lite :) Om det blir bra kan jag visa er när det är klart :)


dagens fråga


Vad fin du är i håret, volym på rätt ställe mm:-)
Hur gör du??
Tacksam för tips.

Kjam



Tack vad snällt :) För att få volym brukar jag först använda en volume master längst in på håret över allt utom på mitt hår högst upp på huvudet. Efter det tuperar jag med kam och sprayar.. Sen drar jag fingrar jag genom håret och försöker lägga det som jag vill ha det. Och avslutar sen med att spraya på lite glans-spray! Hoppa det är till någon hjälp :) KRAM

Coffey

Nu sticker vi ut och köper en kaffe och sätter oss i solen..
Vi hörs senare :)

P&K

ska även svara på era frågor sen :)