Caroline Danielsson

Tråkigt

God afton! Hur mår ni? Med mig är det bra, förutom att jag är fett uttråkad! Ska ta mig en låååång varm dusch tror jag! Har vart och fixat mina naglar idag igen och är lika nöjd som sist! Här kommer lite random bilder från senaste tiden! Puss





Det blir som det blir!

Ja det är ingen idé att börja varje inlägg med att be om ursäkt för att jag aldrig bloggar. Det blir om det blir, jag skriver när jag känner för det! Detta inlägg kommer säkert bli väldigt rörigt =) I lördags hade vi födelsedagsfest! Jag fyllde ju 25, min syster 30 och soffan 23! Jag har vart så fräck att jag stjält bilder från Tessans supersnygga lillasyster Nathalie! Läs hennes blogg! 
 
Dukningen
 
 Världens finaste Milion
 
Kramkalas
 
Världens finaste Amber!
 
Dags för tävling mellan min och Soffans pappor, inte slicka sig rnt munnen =)
 
 Sofias far vann!
 
Närbild
 
 Caroline, Sofia och Therese
 
 Tävling igen
 
 Tessan !
 
 Tävling tre, vem flyger längst?
 
 
 
 Dj-Jonas, haha
 
 
 
De två sista bilderna? Haha ja, våra fina pappa hade letat fram ett band där jag och min syster lekte radio. Jag var 4år när detta spelades in och hade en 9årig syster som gärna bossade, haha! Hon tvingade mig sjunga diverse låtar och tog sedan över micken för att waila sönder blinka lilla stjärna! Det var så himla fint gjort och jag skrattade så jag grät! 
 
Det var också så himla kul att det var så många i familjen som kom på festen, min älskade mamma och mormor, morfar, morbroder och alla ni andra! Super kul! Nej dags att avsluta detta, har lite problem att skriva med mina nya klor :)
 
 
puss på er finingar!