Caroline Danielsson

Top Model

Sitter etsad framför top model Sverige :) äntligen har det börjat... Puss


Måndag!

Alltså jag blir bara sämre och sämre på det här med att blogga :) haha, men har man inget att skriva om så har man inte..

Idag har jag vart ledig så jag har hög med Malin lite.. Det var mycket trevligt.. Har äntligen fått tummen ur röven å fixat min telefon idag med :) gött!!


Jag blir helt tokig!

Kan den jäveln som loggar in och byter lösen på min mail hela jävla tiden sluta med det! TACK!

Food!

Kom precis hem.. Har vart och hälsat på min vän Nadia en stund.. Vi satt och tittade på gammla kort och skratta ihjäl oss, för hur fan såg vi ut?! Haha.. Sitter och skriver på min lilla lilla datorn nu, sjukt svårt att skriva när allt sitter så tätt :)

Nej nu ska jag äta! Puss


I said Brrr!

Det är så jävla kallt ute! Skulle helst sitta inlindad i en filt framför en brasa hela dagarna, men det skulle ju inte funka ;)

Har jobbat lunch idag, som vanligt.. Och nu kom jag precis innanför dörren och har inte hunnit med mer än att slänga mig i soffan..


Hej hå

Jag bestämmer att det får bli så att jag bloggar när jag känner för det och hinner :) ingen mening med att starta varje inlägg med, sorry för min usla bloggning bla bla bla!!

Hur mår ni då? Jag mår prima :) imorgon är jag ledig lunchen men jobbar bandy, kuul!

Puss på er


Riktiga tangenter !!!!!! :D

Jag bloggar från en riktig dator,
med ett riktigt tangentbord haha! Det känns som det var tusen år
 sen jag gjorde det sist! Älskar att skriva med riktiga tangenter!

Är ledig från jobbet idag, hade i alla fall inte kunnat jobba eftersom jag gått och blivit snorförskyld.. Haha det visste ni kankse redan med tanke på mitt förra inlägg, bitterfittan! Sitter just nu och kikar runt lite på nätetet och lyssnar på musik.. Min kära musik! :) Finns det nått bättre? Strax kommer mina älskade hit och hälsar på, Nadia ochg Malin :) Ska bli riktigt roligt då jag börjar bli fett uttråkad av att bara ligga i soffan och vara sjuk!

Ne nu ska jag höja volymen lite och klä på mig nått!


Gammal bild - ge mig sommar nu!


Helvete!

Jag är så jävla sjuk! :(


8:e

Hej på er!

Vad dagarna går fort känns det som.. Det är redan 8:e januari.. Stört ju! Ska strax fixa i ordning mig och åka till jobbet en snabbis, ovanligt! Not, haha..

Har dessutom en känsla i kroppen.. Känns som jag går och väntar på något kul.. Typ som innan man fyller år eller räknar ner dagar innan man ex ska åka utomlands.. Men jag fyller ju inte år. Och jag har inget kul inbokat just nu.. Stört! Nej nu ska jag gå å släppa ut min katt som står vi dörren och jamar. Men har får bara va ute under bevakning.. Haha! Puss


Day off!

Japp idag är jag ledig som de flesta andra i Sverige skulle jag tro :) tar det lugnt å slappar !

Va ute med mina katter en sväng förut med, dom börjar allt tuffa till sig lite.. Kul förresten att ni var så många som var inne å läste min blogg härom dagen, kanske helst hade sett att det var av en annan anledning!


Jobb i alla fall!

Japp jag skulle vart ledig idag, men så blev icke fallet.. Men börjar vid tolv och det är ju bara lunch!

Gör dig som undrar vad jag jobbar med så jobbar jag i restaurang :) serverar mest och lite event och så ibland :) kram på er!


Bild på min fina misse!


Matchdag!

God morgon!

Shit vad trött jag är. Men det går nog att bota med lite kaffe. Sitter på jobbet nu och ska alldeles strax börja jobba.. Först lunch och sen är det ju match! Det blir nog en rolig dag på jobbet :) puss


2 januari 2012

God dag på er där ute i landet :)

Hur mår ni? Jag mår bra. Vaknade med en skön känsla i kroppen (förutom att ryggen är stel som på en 70årig)! Ska göra i ordning mig lite nu och åka till jobbet för att duka. Nu är det slut på ledigheten och vi har öppet som vanligt igen..

Jag ser fram emot nya året, och jag ser fram emot att nå mina mål jag satt upp!

Igår var en lugn och mysig dag! Slappa i soffan halva kvällen och bara va! Ne nu skulle jag göra i ordning mig ja! Bild från här om dagen när jag körde hemma spa, snygg, haha! Puss


2011/2012

Nu så! Har inte skrivit sen julafton.. Men så kan det bli ibland, varken haft ork eller något speciellt kul att skriva.. Har ju vart ledig från jobbet med undantag för annandagsbandyn! Sjukt mycket folk i arenan, men trist nog så förlorade villa!

Nyårsafton igår och hör och häpna tog jag det lugnt. Ingen fest, ingen alkohol och inget torget vid tolvslaget.. Sköt raketer gjorde vi själva :)

Mitt år 2011 har haft väldigt blandade känslor.. Det var riktigt kaos ett tag men det känns dom det äntligen kan börja ordna upp sig! Det blir inte alltid som man tänkt sig men det brukar bli ganska bra i slutändan ändå! Jag ska försöka vara en gladare person nu och inte låta mig tryckas ner och inte bry mig så mycket om oviktiga saker! Varför ska man göra det? Jag ska lägga min energi på positiva saker istället för de negativa..

Färdig babblat från mig, här kommer ett bildregn med blandade pics från år 2011!


Oj vad länge sen!

Men först mat, sen skriver jag till er mina trogna :) puss