Caroline Danielsson

När inte tiden räcker till!

Hej på er! Hur mår ni! Jag mår ok! Idag har jag och baby vart och badat på badhuset.. Jätte skönt! Ska komma iväg och bada å träna oftare, ska bara bli helt hundra frisk först! Badade i varmvattensbassängen, men blev sedan utslängda av några tanter som tydligen skulle ha gympa där inne..  =)
 
Nu till min rubrik! Jag förstår inte hur alla hinner med sina liv. Jobba, träna, träffa vänner, gå på stan, träffa familjen m.m. Jag träffar mina vänner och min familj så sällan! Har en av mina vänner Sofia på jobbet, men det är inte samma sak! Mina andra vänner jobbar också en massa helst hel fel tider med så man aldrig hinner ses. Idag har jag vart ledig hela eftermiddagen. Jag och Sofia skulle ses och spela spel och dricka kaffe. Men sen fick hon förhinder och det gick inte, synd! Nadia ska åka bort hela helgen och när hon kommer hem ska jag jobba 24/7 så vi kanske kan ses om två veckor. Emilile har fotbollsträningar högt och lågt så det hinns inte ofta där heller! 
 
Så hur gör ni för att få tiden gå ihop till allt den behövs till! Ha en bra kväll på er! Nu ska jag laga mat! PÖSS
 

Till alla oss Katt-lovers

Haha som himla sött!
 
 

Work!

Sitter på jobbet! Nu funkar äntligen min mobil igen :) ska jobba lunch nu sen blir de nog en kaffe med Sofia :) puss


God Afton vänner!

Kom precis hem. Vart på jobbet hela dagen! Villa hade träningsmatch mot något utländskt lag. Sjuk hur jag kan ha så dålig kolla trotts att jag jobbar i Restaurang VILLA, haha! Men men man kan ju inte ha koll på allt. Tycker det räcker gott och väl med min kunskap om leksand! Nu ska jag värma resten från igår. Jag tycker alltid att maten är godare dagen efter. Är jag knäpp? Har inga roliga bilder. får se om jag hittar någon gammal! Puss på er!
 

Hjälp!

Skit allts. Jag och Jonas hade bestämt oss för att ta tag i träningen igen. Vi skulle börja idag, vad händer. Jo jag vaknar upp med halsont! Gud vill verkligen inte att jag ska träna.. Hoppas verkligen inte jag blir sjuk nu. Det har jag bara inte tid med. Har nog sämsta imunförsvaret i sverige!
 
I alla fall, jag och Jonas ska åka till Barcelona på weekend! Har ni vart där? Vet ni bra hotell och bra saker att göra när man väl är där? Väldigt tacksam för tips! Nu ska jag laga Taccos, i love it! Hörs sen! Puss

Tråkiga gråa dag!

Jag har lite svårare att blogga just nu för att min bloggapp i mobilen funkar inte på min gamla mobil. Jag har ju min nya på lagning! Eller funkar appen som den ska för er? Har jobbat idag i alla fall, storhandlat och nu sitter vi och nöter massa two and a half men. I love it! Kul dag för övrig! Skriver imorgon. Ska även hämta tillbaks min lobil imorgon, äntligen! Puss
 

Hög kvalite på bilderna!

Igår var ju hemma hos Sofia och Pär som hade lite fest! Satt och spelade UNO, haha. Så jävla kul. Det var evighetersen jag spelade det sist! Vi satt där tills klockan va tolv sen gick vi till stadt (kan inte med att erkänna att vi tog taxi då de bor 20m från stadt)! Jag kan inte hjälpa de, men jag gillar inte det stället längre. Jobbigt nog känna alla så små. Nu var det iofs 18års gräns igår, men ändå. Så gammal är jag väll inte. Är jag det? 
 
Bilder från igår, världens sämsta. Men de är dom enda jag har så det får duga :)
 
 
 
 
 

Soon!

Ska skriva lite senare :) Måste äta mat och så innan, sen får ni en update om igår :) Puss

Snart klar!

Nu är jag snart klar för att bege mig till Sofia och Pär, bara hår och kläder först! Pöss
 

Partej!

Hej på er :) Jag beställde ju hem från blogg till business av Tyra Sjöstedt.. Jag är förövrigt ett stort fan av henne som person.. Tycker att hon verkar vara grymt skön! Jag tycker att boken var super. Läste ut den i ett streck. MEN jag tycker att om man orkar läsa ut en bok i sträck är den för kort.. Jag hade velat ha mer.. Mer text och mer bilder.. Den var ju så bra :) Den får i alla fall tummen upp!
 
Ikväll blir det faktiskt lite fest. Det var väldigt längesedan jag gick hem till någon på fest :) Ska hem till Soffan och pär med min kära systeryster som inte partat på evigheter då hon vart gravid :)
 
Ska bli en toppenkväll :) Hörs sen innan jag drar! Puss
 
hahaha gammal snygg bild på mig och Sofia 

Fredag idag =)

Skönt med helg! Jag är ledig hela helgen, någon som förstår hur ovanligt det är? Ikväll kommer Sofia och Pär hit. Vi ska äta thaimat och titta på gladiatorerna. En ifrån lilla Lidköping är med. Heja heja! Kommer att bli en mycket trevlig kväll. För övrigt håller jag på att gå igenom min gamla mail. Rensar bort all skit. Hittade en massa skämt mail, haha ska lägga upp de lite pö om pö här :) Så dagens skratt då :)
 
Varför cykelbyxor alltid  ska  vara svarta!
 
 
Inte RÖDA!!!
 
 
Hahaha!!!!

monopoly

Monopol är ett jäkla skit spel.. Nu ska jag gå å lägga mig. Vakna upp imorgon med en vinnarskalle som aldrig förr. Rematch säger jag bara :) haha! Go natt!
 

Tyra Sjöstedt - Från blogg till business

Jag har tjatat och tjatat om att jag skall köpa den men det har liksom aldrig blivit av. Men idag så äntligen damp den ber brevlådan! Ska kika i den lite nu. sen ska jag hem till Sofia för att spela spel! :) puss


Monopol!

Jag förlorade! Jag förlorar aldrig! Malin fuskade! Ush och fy vad dåligt :) nu ska jag gå ner till baby och kolla hockey! Har försökt mig på att elda i brasan idag med! Fick allt fjutt på det tillslut! Puss


No footner

Jag testade ju på Footner för ett tag sen, ni vet det som gick ut på att man skulle stoppa fötterna i påsar, sen skulle all dålig och gammal hud flagna bort. Jag tycket INTE att det var värt det. Visst jag tappade massa hud och flagnade som attans. Men på fel ställe på foten. Inte det som behövdes bort utan där jag redan hade mjuka fötter. Så snligt min åsikt. Inte bra!
 

Vad har jag gjort?!

Herregud, jag köpte en burk Bus i spraytan! Jag frågade Jonas om han tror att han skulle kunna hjälpa mig med det. Det är ju inte så lätt att komma åt på alla ställen själv. Inga problem säger han, hur svårt kan det vara? Saken är ju den att det är ganska svårt. Man får absolut inte spraya för nära, för länge på samma ställe och det får absolut inte rinna. Då blir man ju fan randig. Jag var mycket noga med att förklara för honom, men han lyssnade inte så noga och tyckte mest att jag var tjatig. För ja, hur svårt kan det vara?
 
Han började spraya i mitt ansikte, när jag vänder mig om för att han ska börja på ryggen känner jag hur det rinner i hela mitt ansikte ner i munnen!!! Haha jag tog en handuk och dutta bort överflödet så gott jag kunde. Sen tar det ju ett tag innan färger kommer fram. Liksom innan man blir brun. Det var ett totalt misslyckande. Just nu sitter jag i soffan som på nålar och springer till spegeln var 5:e minut för att se om jag ens kommer kunna visa mig bland folk imorgon.. Haha jag lovar er att lägga upp en bild på hur fläckig jag kommer att vara! Ni är värda det skrattet! 
Sen kan jag ju absolut inte skylla detta på Jonas. Utan jag får skylla mig själv, han gjorde sitt bästa. Och sa efteråt att det var mycket svårt. Haha, vad har jag gjort?
 
Oförstörd, osminkad, nyduschad och med porplåster i hela trynet.Några minuter innan mitt BUS-kaos!
 
 

Rasta middag

Hej ifrån 70-åringen! Jag har precis rastat middag på soffan :) haha, skönt! Nu ska jag och Jonas åka hem till min mormor och morfar. Jonas ska laga hans dator och sen blir det fika! Gott! Hörs sen! Puss


varför?

Idag har jag läst en artikel. En artikel som jag först skrattade åt. Jag skrattade mer när jag sedan läste kommentarer om vad folk tyckte och tänkte. Det var en person som var innerligt insatt i ämnet. Den personen är en riktig rövslickare. Det är det som det här inlägget handlar om. Jag avskyr rövslickare. Kan vara det värsta som finns. Jag förstår inte varför?  Varför man alltid ska hålla med, alltid skydda och alltid hålla bakom ryggen. Speciellt när man vet att man inte borde göra just detta! 
Okej, nu ska jag försöka släppa detta. Lägga enrgi på annat. Positiva saker, det måste jag bli bättre på :) 
 
Kram på er
 

TopModel

Har inte ens tittat 15minuter på nya TopModel innan jag undrar om dom tävlar om taskigaste attutyden i Sverige!? Alltså, min catwalkgång är fears!!! What kanske du blir sötare om du sväljer din tunga! Jag hejar på tjejen alla tror åkte ut precis. Heja heja!

the impossible

Hej på er! Stressad igen som vanligt.. Är alla som jobbar stressade innan dom åker till jobbet. Eller är det bara mig det är fel på? Haha! Igår hade vi Taccokväll med Mattias och hans tjej.. Jätte gott. Sen tittade vi på en film, the impossible. Jonas har senaste tiden vart ur dålig på att välja film, men! Igår, igår lyckades han. Jag tycker den var jätte bra. Den är verklighetes baserad och berättat av en riktig familj. Det handlar om tsunamin. Spännande och sjukt att sitta att fundera över att det här, Det har faktiskt hänt på riktigt! Hade skrivit mer, men jag hinner inte. Ska stämpla in på jobbet om 13min, hörs sen! Puss
 
 
 
 

Segt!

Hej på er :) Hur mås det idag? Är ni bakis? Det är inte jag. Men ändå ganska trött och seg! Har plockat och städat lite här hemma på morgonen. Sen har jag babe tittat resa. Blir nog i början på maj. Jätte långt dit men, då harj ag något att se fram emot. Jag är sån som person att jag måste ha något att längta till! 
 
Nu ska jag in till stan, handla lite. Tänkte åka och sola mitt vita nylle en sväng med, det behövs. Haha. Albino på mig nu! Hör senare då! Puss
 

Bandy idag då!

Är det säsong så är det, matcher ofta! Men det är jätte skoj! Sen har vi ett kalas idag med ;) mycket är bra! Hörs sen! Puss


fest?

Hej på er. Är ni ute och partajar idag. Själv är jag hemma med min man. Vi har precis tittat på leksand och käkat falukorv och stuvade macaroner. Det är underskattat =) Leksand vann med, en bra kväll med andra ord. Snart kommer mattias och hans tjej hit. Vi ska titta på film och käka godis.. Gottit! Puss på er

Hej!

On my way till work. Stressad är jag också. Och sur, sur för att det är något fel på min webcam som gör att man ser ut som ett mongo. Men ni får väll bara stå ut med att få se skitbilder.. Inte direkt att jag hinner ta egopics med systemkameran på mornarna! Ne nu måste jag gitta! Tjaaaaråå
 


Pynt!

Har precis haft besök av Jonas bror John och hans super gulliga dotter Ebba! Så ytterligare Bäbismys för mig idag! =) vi fika lite och satt och prata, en stund! Nu blir det soffan resten av kvällen. Han bocka av en del grejer från min to do list i alla fall, känns bra! Imorgon är det jobb igen, lunch och sedan förbereda inför matchen på lördag! Gjorde i ordning mitt ljusfas idag! Klippte av grenar från min levande blomma, haha! Jag har så ogröna fingrar så ni anar inte! Puss och kram på er!

Föresten så är ni inget vidare på att kommentera! Jag bloggar bättre, då borde ni kommentera bättre! =) pöss igen

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1228009/images/2013/pic_50f84072e087c359c69faeb5.jpg" class="image">


Smycken By Therese =)

Ja som jag sa fick jag ett superfint smycke av min syster! Nästa gång vill jag ha ett armband. Man kan aldrig ha för mycket smycken, aldrig =) Här har ni lite bilder på vad hon har gjort. Så duktig så :)
 
 
 
 

Min lediga dag!

Imorse kom min syster, hennes man och lilla milion hit på frukost. Så mysigt. Sedan snabbt iväg för att titta på Amber som hade friluftsdag och åkte skridskor.. Hon var så duktig. Mosters lilla trollunge :) Va uppe på jobbet och käkade pannkakor.. Åkte sedan till affären och nu är jag hemma. Har en del att bocka av på to do listan idag. Men jag tar det snaaart :) haha så typiskt mig, snaaaaart :) 
Min syster har i alla fall börjat göra egna smycken, hon hade med sig ett till mig idag.. Det var jätte fint, ska lägga upp en bild och visa er i nästa inlägg. Man kan köpa smycken av henne. Sök på therese Odhe Plavsic på Facebook eller kommentera här.. :) Innan jag börjar med alla måsten ska jag sätta mig och fylla i lite recept i min nya reseptbok jag köpte idag. Den var så fin så jag var bra tvungen att ha den. Shoppoholic in i själen :) Hörs senare. Puss
 
 
 
 
 
 
 

Diamond-toffs :)

Nu är jag hemma efter en lång dag på jobbet. Hade tackobuffe på en bandymatch, mycket trevligt. Förövrigt har alla match resultat gått bra idag. Både villa och leksand vann :) Nu ska jag slappa i soffan! I morgon är jag ledig och då ska jag hänga med min syrra! Invigde min nya diamond-toffs idag med. Ball va? 
 

Om jag älskar min man?

När jag kom hem stod dessa på bordet, med en lapp där det stod: Till min älskling på tulpanernas dag. Jag hade ingen aning om att det var idag. Eller att det ens fanns en dag som hette så! Han kan om han vill min man! Så glad jag blev. Värmer i hjärtat än. Tänk vad lite blommor kan göra. Har ni fått tulpaner idag? 
 
 

Från Leksand

Ja vi var ju i leksand för ett par dagar sen :) Trodde jag hade tagit massvis med bilder. Haha det fanns typ tre :) Vi hade i alla fall en mysig dag. Skönt att dom vann! Hade inte vart lika mysigt att sitta 4 timmar hem i bilen med en arg man! 
 
 
 
 
 
Jobbade hanska länge idag, vi ångtvättade våra stolar. Det hamnar top tre på det tråkigaste jag gjort i hela mitt liv, haha! Efter jobbet åkte jag och vins hem till min syster. Satt och tjata skit i soffan medans kidsen lekte på rumet! Nu är jag hemma och vi är mätte och belåtna! Köttfärsås blev det idag, jag är fan king på de :) Hörs! Puss

Hej

På väg till jobbet. Måste skynda mig! Ville igentligen bara in och säga hej.. Idag kommer Vins, det blir kul =) Undra vad vi ska hitta på för skoj. Men först, jobba hela dagen lång. Hörs sen Puss
 
 
Så fiiiina bilder, NOT"!

Senil?

Åh jag var helt säker på att jag bloggat idag, men nej se det hade jag ju inte! Och nu hinns det inte, jag måste städa. Min fruga är på väg hit. Long time noo see! Så det får bli efter det då! Puss

En dag på Ullared!

Nu är jag äntligen hemma efter en lååång dag. Men så kul jag haft! Inga kan få så mongo skrattattacker som jag och min syster alltså. Jag har skrattat så tårarna runnit idag =) Var inne i varuhuset tjugo över ett, tänkte strosa runt två timmar typ. Trode jag, herre gud vad grejer dom har. Plus att dom har allt. Man kan inte låta bli att handla ihjäl sig. Det är ju så billigt. Jag undvek dock att köpa kläder! Vet igentligen inte varför. En t-shirt, det blev det! Ja men vad köpte jag igentligen då, så billig blev ju inte notan ii kassan ändå, haha!
 
Tre tavlor, två lampor, några muggar till min fina tassimomaskin, kapslar, typ hundra ansiktsmasker, massa kroppsskit som bus, skrubb m.m, monopol, massvis med ljus, fyra kilo kattmat m.m m.m m.m, haha.. Mest skit igentligen. Men det var kul och jag har haft en superdag med min älskade syrra! Puss

guten morgon!

Hej och välkomen till världens tröttast blogg, haha! Matchen igår gick ju superbra. Minns inte exakt vad det blev men typ 14-4 till Villa! Gött det. Så efteråt var det ju hur mycket partysugna folk som helst som letade sig upp till restaurangen. Kvällen gick väldigt fort igår ioch med att det började det så tidigt. Jag var nog hemma vid 01, redan. Tar ju ett tag att somna tog. Jag måste alltid varva ner innan jag lägger mig. Hjärnan går på hög varv. Slutar med att jag ligger och grubblar hela natten om jag inte ex tittar på tv en liten stund först!
 
I alla fall då, att jag är vaken så tidigt, eller jag nu är ju klockan inte så mycket. Men när jag vaknade. Det är för att jag lovat min älskade syster att åka till ullared idag :) Haha vad gör man inte för lite qualitytime med syrran liksom : Så nu är det dags att hoppa in i bilen och åka och hämta upp henna. Måste bara färbi jobbet innan. glömde min plånbok där. !! Puss
 

Villa-Västerås

Halloj! Sitter på jobbet, öppnar för matgästerna om 30 min! Bandy ikväll. Villa-Västerås jag toppar 5-3 till villa :)


Stress!!

Förlåt bilderna blev inget bättre! Är super stressad så vi hörs sen, okej?
 
 

I´m back

Osminkad och ofixad, då är man ta mig fan ful i allt. Det är jag i alla fall. Spelar ingen roll hur snygga kläder jag har på mig eller hur snyggt mitt hår är så tyvär är det maken som räddar mig! På bilden ni kommer få se nedan är jag osminkad. Men det är ju inte fejjan jag vill visa! Ska fixa till mig imorgon och ta en normal bild, i dags ljus! 
 
I´m back!
Jag har nog störst förändringsbehov gällande hår i hela Sverige, men jag tycker faktiskt att jag passar bäst i mörkt.. Så ingen idé att bleka bleka bleka sönder mitt hår mer nu. Tittade nyss på en bild från härom dagen, va jag snyggare i ljust, haha! Veligast i hela världen! Men nu är det mörkt och nu ska jag fan vara det! Ett tag i alla fall :) Det är inte rött alltså, inte svårt utan mörk mörk brun.
 
Visade en bild på Megan Fox för min fina frisör Ellen och sa såhär vill jag se ut! Dock lyckades hon bara fixa håret, resten var nog inte hennes avdelning. Skämtåsido! Jag är super nöjd och glad! Tack Ellen!

Redhed?

Vad gör jag?! 😀


Mitt i matchen!

4-1 bra där! En och en halv period kvar! Har redan bränt 1500 i supportershoppen :) haha! Visar senare eller imorgon! Puss


bad hair day!

Seriöst så borde mitt hår få stryk! Det vill aldrig vara med längre. Jävla skit hår! Jaja volym blir det i det i alla fall. Just nu är jag as stressad.. Ska ju åka och titta på hockey nu!!! Ska försöka ta en bild eller två under kvällen! Heja Leksand!

Tired as hell

Oj vad hets :) Jag ber om ursäkt. Har lagat mat duschat och tittat film.. Blev helt slö när jag kom hem! Efter jobbet idag åkte jag i alla fall hem till Jenny som jag jobbar ihop med. Hon har för många år sedan utbildat sig till massör eller ja gått en kurs eller två så det var dags för henne att fräsha upp sina kunskaper, haha! Det var helt underbart skönt kan jag säga. Tog en kaffe och tjata lite skit innan, sen fick jag massage i över en timma! LYX! Imorgon är jag och jonas lediga. Så vi tar bilen och drar till Leksand och kollar hockey! Nio timmar totalt i bilen imorgon alltså, grattis världen.. Men vad gör man inte! Nu ska vi gå och lägga oss, vi hörs imorgon. Puss och God natt

Massage

Kom precis hem, har fått massage!
Så jäka skönt! Måste bara slänga ihop nått och käka så skriver jag sen! Puss

Årets första lunch!

Ja då har man jobbat årets första lunch idag! Trode det skulle bli superlugnt, men icke. Det kom en hel del hungriga gäster.. Kul att träffa alla stammisar igen efter jul och nyårsledigheter :) Dagen gick ganska fort och efter jobbet åkte jag hem till Sofia och drack en kopp kaffe! Satt och pratade en stund. Så trevligt så. Blir lätt att man inte umgås så mycket "när man ändå jobbar ihop" Men dags att ändra på det nu tycker jag! 
 
Eftersom jag inte gör så mycket annat än att jobba vintersäsongen så har jag ju inte så mycket kul att blogga om. Ni får gärna lämna en kommentar om ni har några tips och idéer ect! Puss och Kram 

Jobbet

Ska precis åka till jobbet. Tänkte bara hoppa in här och säga hej. Tycker att jag håller min bloggning helt okej sen jag fick min nya dator. Men det är svårt att hinna med och ha något kul att skriva om när man jobbar så mycket.. Men jag försöker! 
'
Jag idag, som tydligen inte kan fasta på bild längre!

Heja Villa!

Ska åka in till jobbet nu.. Det är match idag! Ska bli kul, heja heja! Har igentligen inte tid att skriva, haha! Som vanligt är jag stressad! Men jag skriver ikväll igen! Puss
 
 
 

Tassimo's nya storkund!

Japp, här har vi en veckas förbrukning av kaffe :) haha skämt å sido! Shit vad kaffe det går åt nu när man kan göra det så smidigt! Kommer att bli tassimo's nya storkund :)


I love Nails

Japp jag har ju försökt mig på att börja göra egna akrylnaglar. Svårt men går sakta men säkert framåt och det sista jag gjort har faktiskt blivit ganska bra :) Tycker att det är superkul att sitta och pilla med. Lite som att skaffa sig en hobby! Har precis beställt hem lite nya saker som behövdes :) 

Min fina tröja!

Kors i taket. Jag är klar först av alla. Nu får jag snällt sitta i soffan och vänta på att dom andra blir klara så att vi kan  åka.. Jag skulle försöka ta en bild på min fina vinröda stickade tröja jag fyndade på rean, haha. Det gick sådär som ni kanske ser nedan.. Kanske får en bra bild en annan dag.. Hejrååå! :)
 
 
 

OhMyGod!

Skrev jag att jag var trött igår? Herregud!? Idag gick jag upp snuskigt tidigt för att åka in till jobbet och bära möbler! Väldigt skön start på morgonen.. Men det gick undan ändå.. Serverat lite lunch till bandyfolk och nu kom jag precis hem. 
 
Ska vila en sekund bara sedan göra iordning mig. Vi ska åka hem till Jonas vänner på lite fika. Ska bli trevligt! Har typ inte träffat dom innan så :) Hörs senare! Puss

gifts?

My wishlist!

 

Trött!

Oj vad trött jag blev nu! Åkte in till stan. Köpte presenter till amber och sedan hem till dom.. Myste med Milion och pysslade med Amber :) Mina trollungar! Vid tvåtiden kom Jonas och Vins och hämta upp mig så åkte vi till skövde för att köpa ett nytt storarumsbord! Blev även en ny matta! Fynd! I love it! Nu ska jag slappa lite i soffan och ta mig en kopp kaffe! Hörs kanske senare!
 

Stressad!

Måste skynda mig, ska hem till syster och lämna paket till Amber och sen ska jag till Mio och köpa nytt storarumsbord :) Hörs sen! Puss

Lunch

Är och lunchar med min älskling nu!Sen ska jag kika lite i affärer och se om jag kan hitta något roligt! Puss
 
 

Wonderchild!

Jag är moster till två helt underbara ungar. Första gångern jag blev moster tyckte jag att det var jätte skoj, men jag var ju inte lika gammal då. Det var inte lika stort. Denna gången ringde dom mig och berätta att dom åkt in och jag satt på nålar och vänta typ. Över en månad för tidig också den lilla krabaten. Tillslut ringde dom och sa att allt gått bra men att dom får stanna kvar pga att han är så tidig..  Sen den dagen har jag typ blivit besatt. Haha.. Lilla MIlion. Jag tvingade dom att skicka nya bilder varje dag, ringde och tjata när man skulle få komma och hälsa på! Och sist men absolut inte minst, Dom ringde för att fråga om jag ville bli fadder, blev så glad så jag börja böla :)
 
Ville igentligen bara skriva detta inlägg för att få skryta lite över att jag blivit moster igen! Haha. Här har ni underbarnet! 
 


New years Pics

Nyårsafton! 
Vi hade det jätte trevligt.. Vi åt tre-rätters, drack och hade musicquiz. Mycket bra kväll men bästa sällskapet.. Vid tolvslaget drack vi bubbel och sköt raketer! Dom flesta åkte hem vi två, då det var enda tiden skjutsen kunde komma.. Trist att det var lite tidigt, men man ska ju sluta på topp :) 
 
 
 
 
 
 
 

new year

Skriver  mer om nyårsafton i nästa inlägg. Ska föra över bilder från kameran och så :) Nu ska jag slappa lite i soffan. Gick och la oss halv 5 imorse! Puss
 


 

Gott nytt år!!!

Kram på er!