Caroline Danielsson

Min mammas dag!

God morgon världen!!

Härligt att sitta ute i solen med morgonkaffet!! Ska lite senare åka hem till min kära mor och fika lite och så :) mysigt!!

Kul att Sverige vann esc!! Kollade inte så mycket igår eftersom jag har en kille som är så ointresserad man kan bli utav det programmet!! Men zappa över lite då och då!! Nu ska jag slappa vidare! Vi hörs! Puss!


Clarks

Så jävla trött! Ska alldeles strax fixa i ordning mig och åka till jobbet! :)

Igår var jag i Skövde! Gick för clarks igen! Det var svin kul! Men lite nervöst att allt blev filmat av "hemlig" anledning!

Xoxo


Kalas

Hej!

Jag bloggar rätt ofta nu för tiden.. Ne det gör jag inte, men det är så det är :) Sitter hemma i soffan och ska alldels stax åka på kalas, det blir roligt! Ikväll kanske jag ska träffa min fruga Nadia på en kopp med.. Det var för länge sen sist! Puss

In love!

Personalfest i lördags! Vi hade tipspromenad och lite andra tävlingar! Behöver jag ens skriva vems lag som vann! Hade super trevlig kväll med massa mat och dryck!! :)

Har föresten inte visat mina nya skor va!? Jag är kär, på riktigt kär!!


Ne jag är inte bitter!

Jag är bitter, jag har Halsfluss! Börja redan i onsdags men ringde inte in till sjukan förens i söndags när jag var nära på att skära ut halsmandlarna för det gjorde så jävla ont..

Men det va inget sa dom, bara vanligt ont i halsen med lite extra ont! Ta en alvedon! jag hade redan tagit typ 100!! Ringde igen på mången och fick till slut en tid. 20 över 3!

Som vanligt fick man vänta lite innan man kom in och innan läkaren kom, men 10 över 4 var vi typ klara.. Hon skulle gå och kolla mina prover, det tar bara några minuter!!

När klockan var 20 i 6 hade jag både fått klaustrofobi och ledsnat på att vänta så jag öppnar dörren och det kommer nån ung läkare som ser fundersam ut! Jag berättar vem jag väntar på.. Hon säger att vårdcentralen är typ stäng och dom har börjat jour nu men hon ska titta..

Tillslut hittar hon min läkare som sitter på sitt kontor! Oj då, hon hade glömt bort mig! Jävla käring! Jag såg vilken ångest hon hade så jag lät bli att skälla ut henne!! Dina prover var ju klara efter 5 min och du hade halsfluss sen råkade jag glömma bort dig!! Tack så mycket, tack sjukhuset!!

Tacka gudarna för att det var mig dom glömde bort och inte Berta på 90år som förmodligen suttit kvar där tills nu! Helt sjukt vad dåligt!!!

XoXo