Caroline Danielsson

Viiin

Hej på er.

Jag är jätte trött och har vart det hela dagen..
Jag längtar tills imorgon.. Då ska jag leka med Nadia
sitta hemma och bara dricka vin! PUSS

Inga kläder?

Om jag lyckas klart med detta projekt innan sängdags borde jag få en miljon av någon. Jag har aldrig något att ha på mig, men ändå när jag ska rensa/städa mina garderober blir det ett jävla mount everest på sängen. Hur går det ihop.Det ser faktiskt till och med mindre ut än vad det är på riktigt.. Ne nu ska jag fan ta mig i kragen och kasta det jag inte använt på, hmm aa ett tag i alla fall :) PUSS

 


Det tar aldrig slut

Jag ska igentlien städa, men fastnade i Batchelor. Måste ju se vem han skickar hem nu när jag ändå tittar på det. Men det tar ju fan aldrig slut, känns som jag tittat i 3timmar.. '

Annars blir det en lun dag. Ingen träning idag. Orkar inte, kör i morgon i stället..
Skönt att höra att jag inte var den enda somn tappat motivationen :) Vi får försöka komma på något tillsammans som gör det roligt igen..

PUSS


i need insperation

Vet ni vad, jag har börjat lessna lite på träningen!
Känns så jävla tråkit att gå dit samma tid varenda dag.
I need insperation :)
Ligger just nu på mage mitt på golvet och är as mätt!

Vet ni föresten, Henke har gjort en liten förändring!
Gissa vad?

P&K

På min önskelista!

 

Högt på min lista ligger dessa saker från Gina Tricot :)


Söndag!

Nu börjar snart BB söndagsfinal, innan det ska vi åka och hämta mat :)
Godaste maten på söndag är fan pizza!
I love it! Igår var det party men ja skriver om det senare..
PUSS


Jag är ledsen men jag har inte tid :)

Skulle vart hos Nadia klockan sex, Just nu ser jag ut så här i huvudet,
helt super tuperat :)





Fram

Dags att dra sig framåt staden en sväng :) Hat fixat i ordning mig noll, men det skiter jag fan i idag :) Ska till systemet, Hm och ica :) Interesting, eller hur :) Ikväll blir det en lugn kväll med mys till tv:n! Men i morgon blir det förhoppningsvis fest om allt går som det ska! Bjuder på Halv fula bilder från gymmet i stället. P&K



Nagel Tips!

Jag köpte mini-naglack på Hm förra veckan!
Söta våriga färger och dom kostatde bara typ 40spänn!
Jag älskar att byta färger och så ofta. Älskar att leka manikyr-salong här hemma :) PUSS




Just nu ser mina naglar ut såhär och det är det jag har oftast, tycker det ser jävligt fräsht ut!

Just det ja..i paketet!

I paketet från StyleByTyra var det ett ynka litet läppglans :)
Eller ja igentligen lip-plumber :) Det ska göra så att läpparna svullnar
och får lite mer put! I love it !! PUSS


Korsord!

Vet ni att jag är en riktig korsords-nörd! Jag älskar att lösa korsord. Dock kör ja bara dom enkla tidningarna, typ Knep&Knåp eller Kors&Tvärs :) Jag tänker alltid att jag kommer vinna första pris, men det slutar ALLTID med att jag inte ens skickar in mina svar, haha!



In the wood

Nu har vi precis ätit mat, grymma kockar är vi i vårat hem :)
Nu ska vi ut och ta en promenad i skogen, härligt!

PUSS

12

Hallå allihopa :)

Hur mår ni en dag som denna? Tittade nyss på termometern ute och det var hela 12 plus grader :) Nästan sommar nu ju, haha. Ja kanske inte riktigt än men snart! Kommer det mer snö nu då vet jag inte vad jag tar mig till..

 

Igår hade vi ju besök, både av Jocke och Samuel. Satt och pratade och drack kaffe :) Jocke drog lite tidigare och då var det dags för Big Brother.. Lilla irriterande Nicky fick lämna! Vi satt kvar här och åt glass och chips och fortsatte titta på BB-live och efter att ha tittat på det ut med Katerina för fan.. Helvete jobbigare mäniska får man ju fan leta efter, det enda hon tillför är oväsen och hela tiden "jag svär på gud" & "förstår du vad jag menar"

Jobbig jävel :) Vi hörs sen! Puss

 


Beroende

Ja igår då, hade så jävla tråkigt hemma så vid tolvtiden mötte jag upp Samuel och hans vän och drog till Stadt. Det va inte alls mycket folk ute, men som vanligt blir det vad man gör det till och jag hade det allt så trevligt så :)

Innan det så var jag ju hemma hos min kära syster-yster och åt mat och spelade kort. Det var mysigt men vid tio så körde dom hem mig :) Ja där av att jag blev uttråkad och gick ut..

Snart kommer min fina vän jocke hit och ska dricka kaffe och tjata skit. Det känns som det var tusen år sen vi umgicks, men det ska det bli ändring på nu hoppas jag! Och lite senare ikväll kommer samuel hit för att titta på Big Brother, han har nämligen live så man kan fortsätta titta efter programet :) Man blir ta mig fan beroende av skiten. Jag och Malin är nog fan värst tror jag, ser vi det inte ihop så måste vi ringa varandra i pauserna och dela åsikter :) haha!

Hörs senare! P&K




strålande sverige!

Hej på er därute i strålande Sverige!

Hur mår ni en sådan underbart solig dag som denna? Alltså ja blir så jävla glad av att vakna upp till strålande solken :) Pappa kom och väckte mig i morse, så åkte vi ut till han en sväng och grävde fram lite saker som är mina uppe på hans vind. Jag fick även köra bil lite, åh måste ta körkort! Det är ju så jävla skoj att köra så det finns inte !

Sen åkte jag hem och myste lite med baby innan han åkte vidare igen för att spela ikväll. Ska nog hem till min undebara syster sen och ha lite family-mys. Blev sjukt sugen på att gå ut ikväll men får väll skippa det då ;)

PUSS


Style by Tyra

 

Gissa vad jag har fått hem på posten idag ?

 

 


Paket på posten

Hämtade ut paket på posten igår! Det var nya skal till min iphone,
här är ett av de nya. I love it!



dagens fråga

 

Postat av: Pernilla.

Jag undrar är de en ras katt ni har? Hon är ju så fin;-).


Svar:

Tack, ja visst är hon vacker min lilla pärla :) Dock är hon ingen ras-katt utan lite gott och blandat, haha. Mamman är vanlig bonnkatt och pappan är okänd, tror dock att det är lite sibirisk katt i henne :) Ni kan ju köpa KattLiv när den kommer ut nästa gång. Då tror jag Lexii ska vara med :) PUSS

 


Video Guitar & Peta näsan

 

Jag henke och Malin spelade ju Guitar Hero häromdagen :)

Filmade lite, Henke är jävligt snyg alltså! Haha!

 


PUSS

Puss på er mina fina läsare!
Även den bråkdel av er som är super arga! ;)



To big to fit in here ;)

Ja har ju inte ens skrivit att jag och malin impuls gick ut i fredags.. Dock hade vi ingen aning om att det var 100dagar innan studenten, så det var ju redan fullt när vi kom. Väl inne på stadt så, ja man kan ju säga att det märktes att det var snart blivna studenter där :) Kände oss som gamla kärringar, haha! Men kul det hade vi ändå :P Som alltid !


Baka baka liten kaka ;)

Jag orkar inte lägga upp bild eller text nu, men idag har
jag malin och michaela bakat, shit vad vi har bakat!
Bilder i morgon.. PUSS




Svar på frågor om operationen!!!

Jag har fått mycket frågor angående min bröstoperation, så här kommer lite frågor och svar!



Hur det kommer sig att jag ville göra det?

Kände att den storleken jag hade innan var för liten till min kropp.

Hur valde jag klinik?
Jag valde Kosmetisk Kirurgo i Falköpin. Jag kollade runt mycket på nätet och kände att dom verkade bäst, plus att jag har en nära vän som gjort sina där och dom blev super.

Kirurg?

Stefan Modin heter han.

Hur jag valde storlek?
Först gjorde jag ris-testet hemma, då tar man så många dl ris man tror man vill ha och lägger i en avklippt nylonsocka. Formar den lite och lägger den i BH:n... Sen när man åker för konsultation får man testa att lägga i riktiga silikoninlägg i en sportBH. Jag valde mellan två storlekar. Dom rekomenderade att man ska helst välja den största av de två man funderar på. Så jag valde 450cc!

Bakom eller framför muskeln?
Jag har mina bakom bröstmuskeln.

Hur det kändes efter operationen?
De första 3 dagarna efter hade jag så ont så jag grät. Man var ju tvungen att börja massera dom direkt, och hur ont det än gjorde så var man ju illa tvungen. Kunde inte sova en hel natt i början, fy fan. Sen gjorde det skit ont i ca 7 dagar till. Efter det började det smärtan avta.. Men tänk på att det känns ju inte alls samma för alla. Min kompis tex sa att det kändes som att bara ha träningsvärk! Men hur ont jag än hade, så tycker jag nu att det var lätt värt det!!

Har jag haft problem med bröstmusklerna vid träning?
Jag minns inte hur länge jag väntade med att träna bröstmusklerna efter att operationen var gjord, men det kan man ju fråga på konsultationen. Jag har i alla fall inte haft några problem alls med träningen pga det över huvud taget!



Tänk på att detta är vad jag valde att göra, kanske inte alls vad som passar någon annan. Storlekar varierar så från person till person ex, beroende på hur stora eller små man har innan. Det är inget jag bestämde över en natt, utan har tänkt på det väääldigt lång tid innan. Hoppas ni är nöjda med svaren :)




Före:


Efter:






Hej

Hej hopp!

Har vart ute och flängt halva dagen :)
Vart på Meckan och hos maggan :) och sen förbi
min älskade syster tess en sväng..

Nu kom vi precis innan för dörren här hemma, och ska nog spela lite
Guitar Hero jag, malin och michaela, mycket trevligt sällskap..

Hörs senare,

PUSS

skit snö!

God förmiddag :)

Igår hade jag en så skön dag. Malin och jag åkte och letade upp en plats där det var strålande solsken och lä. Vi satt och spelade kort, lyssnade på musik och tjata skit. Mycket trevligt. Jag saknar sommaren! Och vet ni vad det gör just nu utanför mitt fönster. DET SNÖAR... Kan man bli mer deppig? Här har ni lite bilder från igår.

 

 


Butterfly

Idag så jag årets första fjäril, min dag är gjord.

Nu hoppas vi på att våren är här!


Catch the sun!


JAG VILL HA!!

Ge mig detta från Hm är n åon snäll :)


We will rock!

Hej på er!

Malin har precis vart här en sväng! Vi drog hem till min fina systeryster och hon var så snäll och lånade ut sitt PS3 till mig så att jag och Malin kan spela Guitar Hero senare.. Ska bli så jävla kul, var evigheter sen jag spelade de :)

Nu ska jag och henke dra till gymmet. För min del står det Core på schemat..
Får se om min balans på boll har blivit nåot bättre.. Hörs sen. PUSS

Haha gammal bild när jag och Tess lirar GuitarHero,

(snyggt att vi matchar med likadana t-shirtar)

 


We will rock!

Hej på er!

Malin har precis vart här en sväng! Vi drog hem till min fina systeryster och hon var så snäll och lånade ut sitt PS3 till mig så att jag och Malin kan spela Guitar Hero senare.. Ska bli så jävla kul, var evigheter sen jag spelade de :)

Nu ska jag och henke dra till gymmet. För min del står det Core på schemat..
Får se om min balans på boll har blivit nåot bättre.. Hörs sen. PUSS

Haha gammal bild när jag och Tess lirar GuitarHero,

(snyggt att vi matchar med likadana t-shirtar)

 


Åh jag blir så jävla arg!!!!

När ska ja lära mig att BB söndagsfinalen börjar klockan 21:00 och inte 22:00 som på vardagar..
Alltså jag blir så jävla arg på mig själv.. kuken

Jävla skit

Jag som aldrig brytt mig om bandy i hela mitt liv, nu är jag arg! Men men så kan det å gå. Jag tänker i alla fall hålla tummarna för att Villa ska vinna nu på Tisdag eller Torsdag :) Har precis kommit hem från jobbet. Blev ett kort pass idag, men mycket trevligt.

Nu ska jag ta det lugnt sedan börja med maten i guess! Ikväll tittar vi på BB-söndagsfinal :)

PUSS

Iphone-Maraton!



Haha sist på släkt-kalaset, det känns nästan lite löjligt :)

Mer Pics Before Workout ;)

 


Debatt

Igår fastnade jag och baby på svtplay och tittade på en massa debatt-avsnitt. Vad det än handlar om är det nästan alltid lika intressant.. Så efter varje avsnitt så sitter vi och diskuterar och delar åsikter, haha! Brukar ni titta på debatt?


Hopp

Hej Hopp!

Idag har jag jobbat.. Mycket kul! Slutade vid nio och drog direkt till solariet :) Så jävla skönt! Efter det har det vart slapp kväll i soffan.. I helgen har jag ingen aning vad som händer.. Förslag är mycket välkomna ;)
(emilie ta åt dig) Dags att nana kudden så hörs vi i morgon!PUSS

Gammla Bilder!

Det va ett tag sen jag la in bilder från kameran märkte jag förut, haha!
Har bilder från nyår! Iofs fanns det inga bra bilder men ni ska få se dom ändå :P


 

Det var några, fler en annan dag för nu börjar Big Brother ;)




Dag 20

Min favorit film!

Det är ju så svårt att väla en favorit-film..
Men 2 klassiker jag älskar är:

The Notebook
Armageddon





Kinekt

Jag och Malin leker :)
Vi spelar Kinekt, dansar som fan, haha!

Så här kan de se ut :)