Caroline Danielsson

Julmys i snöovädret

Hej mina söta :)

Sorry för usel update men vi bodde i en supermysig källarlägenhet på kungsholmen där det tyvär inte fanns någon mottagning över huvud taget!

Igår var jag ju med henke i en studio på värmdö, där han sjöng in en låt med lasse-stefans, erika i drifters var också där och hade precis sjungit klart sin låt med dom när vi kom... Dom sjöng även in en låt alla tillsammans och det lät riktigt bra :) Deras skiva släpps om ca en vacka :) Eftersom henke är så jävla grym, haha ;) så gick det ju ganska fort för han att sjung in sitt, så det han bli en tur till Nacka Forum... Jag säger bara herre gud, vilket ställe.. Det var så sjukt stort! Där hade man kunnat spendera dagar, om man hade haft tid! Sen blev det "hem" till lägenheten där vi myste ner oss i sängen med massa godis och bra filmer :)

Började idag (onsdag) med att se på klockan att vi visst hade sovit lite väl länge :) Så det blev snabbt upp och äta frukost och sen direkt in i duschen... Fixade i ordning oss och drog snabbt bort till Birger Jarl hotell för att gå på en mysigt julgransvernissage, där tio designer/modefolk, bla elin kling och ann-sofia back med flera hade designat julgranar... Det var en riktgit mysig julstämning där inne där det bjöds på bla glögg och jul godis :)

Här är lite bilder från kvällen, sorry för usel kvalité men bilderna är tagna med iphone!





Oj ser nu att min batteri på datan e på väg att dö, slänger upp resten av bilderna när vi kommer hem eller i morgon, vi sitter just nu i bilen på vägen hem! Puss på er


Jessica

Ja Nacka Forum är verkligen bäst, älskar det centrumet!

Kram :)

2010-11-29 / 22:45:58
BLOGG: http://jessicahulting.blogg.se/

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback