Caroline Danielsson

Tessan here!!

Okej alla avudssjuka människor...Visst är det jobbigt för er att just hon har fått Henke på fall och inte ni..Kan vara för att hon inte är nån barnslig gropie som vissa utan en helt vanlig tjej som han träffade låångt innan han blev "känd" från dansbandskampen..Och JA hon har valt att leva så och hon vet vad han gör och INTE gör så alla era fjantiga inlägg om att han har gjort både ditten å datten är bara så löjliga. Väx upp lite och ta hand om era egna liv för guds skull.De är ju inte så att Carro lägger sig på golvet och gallskriker och vill dö varje gång de dimper in en kommentar om han..
För henne är han som vilken jäkla kille som helst.....Och det gör säkert ont i många tjejers hjärtan att han har fastnat för nån , men det är så de är och den kan nog ingen ändra på.Dom tycker om och respekterar varandra låt de bara få vara så!!
Inte för att jag tror att det här kommer att hjälpa men man kan ju hoppas att det finns några här ute i världen som har ett gott hjärta....

Love you sis och de vet du.....Pussss


Ickaa

Fan vilket bra inlägg! Egentligen är det sorgligt att din syster ska behöva skriva det här inlägget.. Jag fattar inte att folk inte kan va glada för er skull istället för att vara avnudsjuka! Stå på dig, du verkar vara en bra tjej!

2009-07-09 / 18:52:46
BLOGG: http://ickaa.blogg.se/
Anonym

Härligt Tessan!!! " jag kommer alltid skydda min syster" (va väl det eran tattoo betydde va?!) o Carro, det enda viktiga är att DU är lycklig o mår bra o det gör du ju nu =)

2009-07-09 / 20:11:26
Linda

Hahahaha hon vet nå inte allt som han gör.. ;-)

2009-07-09 / 21:04:13
Tessan

Lilla "Linda" som ja sa skaffa ett eget liv !!!!Eller är de svårt att låta andra ha ett eget!???Måste ju bara betyda en enda sak! Att du inte har ett eget!!!??

2009-07-09 / 21:26:17
Jeanette

En del folk kan ju inte vara glada för andras skull.. men men...

Huvudsaken är att ni är lyckliga :)

2009-07-09 / 22:50:33
BLOGG: http://cornetto86.blogg.se/
Susanne

Ja, visst kan man bli rädd för mindre,när man läser Scotts blogg. Endel kan inte hålla isär verklighet o fantasi. Du skall inte bry dig om allt "skit" som skrivs. Lyssna på din syster, hon har rätt. Dom som skriver på hittade grejer HAR inget eget liv. Skit i "dom" och va dig själv. Se det som hans jobb, när han slutat kommer han hem till dig. Det är synd att endel missar Scotts härliga musik. Ha det nu bra o en skön sommar./Suss

2009-07-09 / 23:17:53
Charlotte

RIKTIGT BRA INLÄGG!!!

Det är så tragiskt & tråkigt att folk inte kan låta andra vara lyckliga! =(

Bryr dig inte om vad andra säger Caroliine dom är bara avendsjuka på att du har någon som dom ALDRIG kan få & därför måste dom ljuga ihop något för att försöka förstöra mellan er såååå tragiskt men sant! Fyyy för sådanna människor!

Lycka till med Kärleken carro & skit i vad avendsjuka fans säger!



2009-07-11 / 12:40:37
BLOGG: http://tegenmark.blogg.se/
Charlotte

Detsamma!

Hoppas du får en underbar helg du med! =)

2009-07-11 / 16:55:56
BLOGG: http://tegenmark.blogg.se/
Maria

Usch för avundsjuka människor!

Bara för att Henke ser bra ut och sjunger som en gud så är jag säker på att han oxå har sina fel och brister...precis som våra egna "gubbar".

Han e´ ju trots allt bara människa...vad jag vet....

Lycka till och ta hand om varann...

2009-08-14 / 20:39:06
BLOGG: http://mariagladsax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback