Caroline Danielsson

Parfume!

God middag på er där ute!

Sitter hemma och blädrar i nya kicks-tidningen.
Man fick med ett parfymsample och det luktade så jävla underbart.
Måste in till stan och se om dom har fått in den :)

Ska till jobbet senare med för att duka inför bandyn i morgon! Heja villa nu för helvete, haha! Vi var ju och tittade på villa-kungälv igår. Det gick ju sådär bra för villa då faktiskt! Jävla skitmatch! Tittade även på BB-söndagsfinal.. Både jag och jonas ville att hon Jessica skulle åka hem. Jobbigare person får man fan leta efter! Men nu blev det ju den andra. En som jag inte ens minns namnet på!

Nope nu ska jag nog ta tag i pluggandet
lite innan det är dags för resten av dagen :)
PUSS


jag-vill-ha-sommar-nu!

Våren är här :)

Gud vad skönt väder det är idag.. Malin kom och hämtade mig hemma imorse så åkte vi till Falköping för jag skulle dit på en grej ;) som gick bra med för den delen.. Skönt att ha det avklarat..

Sen drog vi in till stan och käka frukost på Henrys! Kikade lite på stan som slutade med att jag köpte en grymt snygg plånbok.. Sen efter stan hem till Malin och har suttit ute i solen och druckit kaffe.. Snart ska jag till jobbet och servera lite.. Pics, på Malins fina djur!





Igår då, jag och Sofia drog på ett box-pass.. Haha det var det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv.. Och idag då.. Jag har sån träningsvärk att jag knappt kan röra mig.. Shit vad värk jag har, helt galet..


At Work!

Är på jobbet nu.. Strax öppnar vi lunchen för dagen :) så nu är det dags att gå ner och låsa upp dörren. Härs senare. Puss och kram

Spegel-tönt-bild


Att göra i Lidköping?

Fungerar den mail du skrev så kan jag maila dig istället? :) du som ville ha lite tips om Lidköping och så.. :)

Just nu kikar jag big brother.. Spännande, haha! Puss


Big brother!

Undrar om jag kommer att följa det lika slaviskt i år som jag gjorde sist? Haha, verkar ju ändå kunna bli en rätt skön blandning av folk. Tål dock inte Hanna widerstedt..

Jag invigde årets bb tillsammans med mina fina vänner.. Satt hemma hos mig, käkade tacos drack kaffe och moffade chips.. Hade världens skönaste söndag.. Är ledig imorgon, ska bli gött.. Hänga med min syster yster :) nu är det dags för en film.. Puss och god natt!


Skit

Jävla skit kommentarer som aldrig funkar som dom ska.. Nu ska jag äta frukost.. Puss


Jag och mitt hjärta

Älska

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1228009/images/2012/pic_189707302.jpg" class="image">


iPhone 3

God kväll! Idag har jag vart ledig.. Dagen började med lite plock här hemma sen kom syster yster och hämta mig halv tio.. Åkte hem till dom och käkade frukost.. Satt vid köksbordet och skvallra lite och fick titta igenom deras Thailand bilder, inte nått avundsjuk neråå :) sen åkte vi vidare till stan, jag Tess och amber. Tog en fika och strosa lite.. Åkte även och lämna in min telefon igen.. Var ju typ mer fel på den än innan jag lämna in den när jag fick tillbaka den förra gången.. Så nu har jag en lånetelefon, tacka Gud ingen Nokia 3310 utan en iPhone 3. Men den är rätt seg å dålig faktiskt.. Var även ute hos morfar och hälsa på en stund, min söta morfar.. :) Nu ska jag snart gå och lägga mig.. Och till er som kommenterat så svarar jag er imorgon.. Puss och god natt!

Heart day

Alla hjärtans dag idag.. Har börjat dagen med kaffe och tårta. Får se vad som händer idag, ska i alla fall jobba först.. Så nu är det dags att göra i ordning sig och dra in till jobbet :)


What?

Jag vet att jag har sugit på att blogga men jag har ändå tänkt på att ni aldrig kommenterar längre?

Haha nu märkte jag att det inte gick ju.. Kan vi testa nu om det funkar är ni söta ;)


Trött

Vaknade sent idag.. Klockan 11, sent för att vara mig.. I alla fall nu för tiden. Minns ni när jag hade fuckat min dagsrytm totalt och gick och la mig 5 på morgonen för att sedan sova till 2 på dan? My gaad, nu låter det helt sjukt..

Men det var skönt att sova ut idag, det händer ju typ en gång i månaden så då får man passa på :) jobbade ju igår. Villa spelade och vann.. Så det blev en del att göra igår kan man säga.. Jätte kul, men kom hem rätt sent. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Hade planer men vi får se hur det blir med dom.. Puss så länge :)


Brr

Man skulle kunna säga att det var ganska kallt igår, haha! Frös ju för fan typ ihjäl :) Men så vann dom ju i alla fall! Kom till jobbet precis, blir nog en lååång dag idag.. Puss


Bandy i Gbg!

Sitter i en mini-buss på väg till Göteborg med jobbet för att heja på Villa :) Känns sådär varmt att stå utomhus. Men man får väll ställa upp, haha! Puss så länge!


Day off!

Ledig idag! Var skönt efter att ha suttit i bilen över 80 mil i söndags.. Lund tur och retur, men vad gör man inte för att vara snäll :)

Idag har jag hängt med Sofia lite innan hon körde in mig till stan! Har även vart och tränat idag igen.. Känns jävligt gött att ha kommit igång med det igen. Nu ska jag strax nana! Puss så länge


Halv gammal bild!


Jobbet!

Då var man på jobbet igen då. Ska strax börja flytta bord inför festen ikväll :) har hunnit med en snabb runda på staden för att köpa lite småskit som behövdes..

Vad gör ni för skoj i helgen? P&K


Dingdongdaaay!

Fredag idag :)

Och jag har legat i soffan och tittat på film hela kvällen! Just nu är det dokumentär om David Beckham på tv. Idag har jag äntligen tagit tag i livet och varit och tränat, skönt! Ska bara försöka hålla i det nu med och fortsätta ;)

Imorgon blir det jobb på eftermiddag/kväll så det blir lugna puckar hela helgen för min del alltså. Lika bra det! Nu ska jag hänga upp lite tvätt och sen lägga mig. Helvete vad vuxen jag har blivit, haha!

P&K