Caroline Danielsson

Back on Track

Så nu är jag med i matchen igen :)

Vad gör ni för något kul? Idag har jag bara tagit det lugnt tränat en sväng och nu sitter jag här, känner mig nästan lite små krasslig. Får fan inte bli sjuk nu.. Försöker komma ihåg vad jag gjort det senaste då jag inte kunnat skriva..

Hm ja just det ja, i lördags var det lite fest.. Jag malin, nadia och mickaela.. Jag hade så sjukt kul, och jag spenderade hela kvällen med att gå omkring och vara kär i mina fina vänner! Kan inte förklara vad dom betyder för mig ♥

Sen har jag jobbat, Torsdag, Lördag, Söndag.. Har fått jobba lite extra i Villa Resturangen. Och jag älskar det. Har haft så kul  dom senaste dagarna :) Hoppas på att få jobba lite mer där :) Så nu har man nästan lärt sig lite om bandy med, haha sportnörd som jag är..

Sen var ju Tidningen Kattliv här i förra veckan med och tog lite kort och så på Lexii :) Haha she´s gonna be a celeb now! Närå, skämtåsido hon betedde sig inte ok alltså.. Men det var inte hennes fel, min lilla underbara kissemiss var kåt! Det kändes som det enda som fastna på kort var hennes röv, haha!

 

Just de ja, försökte knåpa ihop något om operationen som någon av er ville

att jag skulle skriva om, dock var det jävligt svårt. Så om du vill skriva

mer exakt vad du vill veta så ska jag svara på det så gott jag kan ;)

 

PUSS


tired

Hej mina fina som hänger kvar ;)

Jag är så sjukt trött nu så ögonen går i kors. Har jobbat idag, skit kul :)
Men nu är jag trött, riktigt trött! I morgon har jag nog tid över och då ska jag sätta mig framför datan en lite längre stund hoppas jag! (och jag vet att malin hatar detta boring inlägg,haha)

Dags att däcka kudden!


gammal bild


Hackad!

Har inte kunnat blogga på flera dagar för någon vart inne å bytt lösenord på min blogg. Moget, men nu är det i allla fall fixat och lösen är bytt.. Måste fixa iordning mig nu för klockan tolv börjar jag jobba idag! Hörs när jag kommer hem i eftermiddag mina fina vänner :)

seg som kola

Åh jag är så seg. Har vart å kört ett ben/röv pass på gymmet efter det hem och kocka och nu har vi precis vart och solat... Ska ta mig en kopp kaffe och vakna till liv så får vi se om jag kan komma på något vettigare att skriva om sen :) PUSS

dagens fråga

 

Anonym om Dag 19:

Är det för mycket begärt att svara på kommentarer? Du nonchalerar ju oss läsare totalt. Bättre du tar bort kommentarfunktionen i såfall. Trist på en bra blogg för övrigt.

Svar: Jag nonchalerar dig inte! Anledningen till att jag inte svarade på din fråga vart t-shirten är köpt är för att det redan står i det inlägget! Men jag skriver det gärna igen! T-shirten är köpt på HM! Frågan är vem som nonchalerar vem? Den som inte svarar på frågor eller den som inte läser att svaren redan finns ;) Ha en bra dag, PUSS

LEXII

Ja idag har Lexii haft finbesök, men det sket hon i och var otrevlig :) Haha min sötaste lilla kissemiss :) Idag har det vart lugnt.. Tränat haft besök och så ! Nu har jag precis tittat klart på Top Model och funderar på om jag ska baka nått :)

Idag är en undebar dag!


Dag 19

 

En bild på det jag köpte senast!


Köpte denna t-shirt på hm härom dagen!

 


ocean


UT!

Nu drar jag ut en sväng :)




Lingonskogen

Hej hopp i lingonskogen!

Intressant nog har jag precis ätit mat!
Innan det var jag påm gymmet...

Annars idag har jag vart å flängt på staden, och vart hemma hos min kära systeryster och hälsat på henne och Amber.. Nu ska jag spela lite poker och ta mig en kopp kaffe :) PUSS

Gaga

Tjeeena!

Vad gör ni mina fina läsare? Gissa vad jag ska göra? Dra till gymmet, haha! Idag är det älskade BodyPower som jag älskar.. Igår tog jag en snabb sväng på staden, köpte bla detta linnet.. Gillar ni det?

PUSS

 


Dag 17

En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.




Jag hade bytt liv med Andreas Carlsson! Dels för att jag skulle vilja testa att vara kille sen för att han verkar leva ett sjukt spännande och underbart liv! Han är grym!

csi

Dags att byta om nu och bege sig på pump, på en söndag?
Ja vi får väll se hur det går, haha!

Igår hände det inte speciellt mycket. Jag och Henke var ute och
åt, efter det hem och myste ner oss i soffan till CSI las vegas..
Hörs sen! Puss

jag vill ha sommar nu!!!


Dag 16

Innehållet i min väska:

Nu ska jag vara tråkig, jag byter väska för ofta för att hinna sammla på mig en massa små skit. Men saker jag alltid flyttar med mig när jag byter är;

Plånbok
Nycklar
Läppglans
Tändare
Almanacka
Penna

Kul va? ;)

Äckliga lärare!!



Va fan är det här? Kan va bland det sjukaste jag hört.
Är det ens lagligt? Någon borde stämma äcklet!!!


Mat

 

Nu sticker vi ut och käkar :)

 

PUSS


Fredag

God dag!

Blev ingen blogg igår, hade fullt upp. Var och tränade på dagen och sen hem fort och duscha och fixa iordning sig för att sen åka hem till Henkes syrra där det var lite kalas... Fick jätte god mat och efterrätt.. Hade det super trevligt och var där i ett par timmar.. Firade henkes söta far :) Efter det åkte vi hem och myste ner oss i soffan med chips och godis.. Riktigt mysig fredag :)

Vad gjorde ni?

On the floor!




Jag vet att ni hatar cambilder, men jag orkar inte ta några bättre. Fastnar ändå inte på kort idag som ni ser, haha! Idag har vi vart framme på stan och shoppat lite nytt till Henke, och köpt lite småsaker som behövdes till hemmet. Efter det så kom henkes pappa förbi på en kopp kaffe och visade sin nya bil. Bmw så klart, haha! Och nu ska vi ut till henkes mor och dom och hälsa på en sväng.

 

Vi hörs senare babes ;)

Här får ni bästa låten just nu att lyssna på så länge!

 

 

 

 


Pics, Banan

 

 

Jag orkar inte skriva en massa om varje bild, men

här är ett gäng bilder från i lördags ;)
























Dag 15

Någonting jag ångrar

För ett par år sen var jag med och tävlade i Supermodel of the World. Dom hade några deltävlingar runt om i sverige, och den jag var med i ägde rum i Trollhättan! Av ungefär sexhundra sökande vann jag och gick vidare till finalen i Stockholm. Väl där gick det super bra men jag hamnade inte på prispallen. Hur som helst, till saken jag ångrar:

En av agenturna sa att 3 cm behövdes bort från min lilla rumpa och att jag skulle höra av mig när jag tränat bort det. Jag låg i som fan ett tag men sen när det var en och en halv cm kvar så gav jag upp. Varför vet jag inte, men det är det jag ångrar idag. För i efterhand fick jag reda på att det ev. fanns ett jobb till mig i Shanghai...Bra tänkt där Caroline!   helovetsjävlabajsskit!!!

Lite bilder från då











 



Fin besök!

Hello :)

Idag har jag haft finbesök! Malin, Mickaela, Erik och hans söta unge :) Gud så söt hon var.. Nu ska jag sticka iväg till gymmet, 2 pass idag. Det ska bli skönt! Ska lägga upp lite bilder från i helgen när jag kommer hem senare! Puss på er så länge!

Ut och äta..

Hej på er mina söta!

Henke står just nu i duschen och jag ska strax byta om. Vi ska förmodligen möta upp Uken och äta någon stans. Han och roberto (claes&sara) åker till Thailand i morgon.. Om jag är avundsjuk? Nejdå! haha, jag vill meeeed! Funderar på att be någon av dom att packa ner mig i väskan.

Hörs sen. P&K

Dag 14

En bild på mig själv för ett år sen


Sean banan!

Igår var Sean Banan på Stadt!

Bilder från gårdagen kommer senare ;)


Dag 13

Mitt drömbröllop!

När jag gifter mig, då vill jag att det ska vara på riktigt. Jag vill ha ett stort bröllop med världens vackraste vita klänning, massa gäster, mycket mat och underhållning! Jag vill ha ett riktigt prinsessbröllop som man planerat i eviget och allt bara blir sådär superbra som man ser i kärleksfilmer :)


En naken kim kardashian!

Jag har alltid som många andra säkert också tyckt att kim kardashian är sjukt sexig! Tänkt att hon har den där perfekta kroppen man vill ha. Tycker ni inte hon är georgus? Och rumpan ser ju as het ut, eller?

 

Jag sitter och kikar runt i lite bloggar och kommer in på sannas blogg.. Där hon lagt upp två bilder på kim kardashian som jag ska visa er här nere !

 

 

Jag älskat big bootys, men allvarligt talat! Är det inte helt sjukt hur stor den är? Alltså jag kan typ inte sluta stirra på den.. Som sanna skrev; hon var inte lika snygg under kläderna ändå! Finns det någon som tycker det är snyggt när det blir såå stoooort! Haha faan i så fall kan jag lika gärna flytta till gymmet och bosätta mig där for life! ;)

 



Dag 12

En bild på ett ställe jag vart på.



Mahmya, det var underbart !

Work out!

Man är snygg när man tar i haha ;)

 

Så då har ni fått sett lite ifrån när jag gymmar med!


Dag 11

Någonting jag oroar mig för.

Nu ska jag vara lite djup tänkte jag. En sak jag oroar mig för och är även sjukt rädd för, det är döden! Jag mår dåligt när man pratar om det eller när jag tänker på det. Det här med att tänka alla föds, och alla dör, det fungerar inte på mig. Jag vill inte aceptera det. Jag drömmer mig fortfarande bort ibland och tänker att jag ska uppfinna ett piller som ger mig och mina nära evigt liv..

Kanske försvinner rädslan för det när man blir äldre?
Jag hoppas det!

Vad oroar ni er för?



Bilder från Lördagen :)

 

Ja, ni ser rätt :) Rött läppstift! Första och förmodligen sista gången jag använder det, haha! Glömde mitt läppglans hemma och man tager vad man haver, haha! :) Jag och Malin hade ju det så klart skit kul.. Fast Dj:n var skit kass, spelade inte en enda låt under hela kvällen man kände igen.. Så vi rocka loss i det "lilla" rummet men där inne var ju hela stadt.. Skit trångt, och alla knökar som vanligt.. Men lika kul hade vi för det ♥


Dag 9

Bild på mig och min bästa vän



Work out!

Bodypower och pump står på schemat.. Kommer bli skönt. Bodypowern är en riktig pain in the ass men när man väl gjort det är det så skönt! Man svettas som en gris typ.. Efter det passet är det vila en kvart och sen dags för pumpen.. Om jag inte blir redo för beatch 2011 är det ju nått fel på mig ;)

Fick en fråga häromdagen ang min operation, skall svara på det när jag kommer hem från träningen ! Dags att tagga till nu då :)

P&K

Gammal bild från innan träningen!