Caroline Danielsson

Jag vill ha :)

Kikade runt lite inne på hm´s hemsida och hittade lite smått och gott ;)


Kaffe kaffe kaaaafe ;)

Hej mina fina :) Jag hade verkligen noll tid över att blogga igår, jobbade nonstop kan man säga.. Diggiloo var vid ett slott igår.. Det var ett jätte mysigt ställe precis in till vattnet, MEN. Ja det kommer ett men, ett stort jävla men.. Det spöregnade hela jävla dagen/kvällen/natten! Allt var genomblött, alla saker och hela jag! Det var mindre kul kan jag lova.. Men sån tur jag har så jobbar jag ju med asbra folk som är skitroliga så man tog sig igenom ett dyblött dygn utan problem :)

Just nu sitter jag i husbilen i Båstad.. Sitter helt lonely för dom andra är nere å grejar och nån var tvungen att vakta, haha! Klart man väljer biffen Carro då!! Åh söta söta underbara Sofia var nyss här med frukost till mig.. Macka och Kaffe, fy faan vad gött :) Vi hörs igen när det finns en minut över.. Puss och Kram



Framme ;)

20 000 mil senare är vi mätta och på plats! :) Nu ska vi strax lägga oss och sova så vi vaknar pigga och alerta imorgonbitti.. Sov Gott :)


Haha snygg gammal bild på mig å Lexii!

Skurup here i come

Hej hopp, gummisnopp :)

Hur mår ni? Världens bästa väder idag och strax ska man sätta sig och åka bil resten av dagen.. Kul när det är så bra väder ute, men det kommer väll fler dagar med sol får vi hoppas :) Idag bär det som sagt av till Skurup.. Ska bli skönt att komma iväg igen ;) PUSS

Die mf

Hej hopp..

Idag har varit en lugn dag, det behövs vill jag lova.. Igår körde vi all in ;) Idag vill man bara dö, men så kan det bli ibland.. I morgon ska vi åka iväg igen och jobba.. Skurup kommer först! Hörs senare! PUSS

Ne men förihelvete!

Alltså skojar någon med mig nu eller? Den jävlen som skickar ut JULREKLAM till mig i juli borde fan få en smäll.. I juli!?!?! Är det inte sjukt.. Tack å hej då var sommaren tydligen redan över..



Min finaste, mitt hjärta :)

Pernilla
Hur gammal är din katt nu? Mina katter är 3 och fyra år.... Hade gärna skickat kort på dom men kan inte har ju inte ditt nr tyvärr..... Skulle vara kul att få ett kort på din katt..... Kram<3


 

Hon är lite mer än 1 och ett halvt år min lilla pärla :)

Jag kanske kan titta på dina katter på bild på facebook! KRAM

2

R.I.P

 

LÄNK


Who would have known how bittersweet this would taste

Vad kul att se at ni lever när jag med gör det :) Sitter och tittar med ena ögat på Life Of Ryan på MTV.. Jag är nog lite hemligt småförälskad i han, haha! Ne men allvarligt tycker jag att den serien är bra söndags-underhållning..

Igår blev det typ ingen fest. Det var nära men vi struntade i det till slut.. Det känns jävligt bra idag faktiskt. Men imorgon ska vi nog dra till Måndax i alla fall.. Då blir det party.. Henke kommer ju hem ikväll med, känns som att det var evighetersen vi träffade varandra.. Ikväll får nog bli en myskväll.. Snart åker vi ju båda bort igen så.. Tråkigt att vi ses så himla lite. Men snart är sommaren redan slut och då blir det väll back to normal igen.. Ne nu ska jag göra ett röjande här hemma, fy fan så de ser ut ;) PUSS

jävligt seriöst ;)


Taggar för vad?

Vet ni vad jag har gjort idag? Caroline Danielsson har badat i vänern, första gången i år ;) Det var ju inte direkt varmt men det gick allt.. Fort som fan i och upp, haha! Nu har jag precis duschat och ligger och lyssnar på världens bästa låt.. Lyssna på den.. Känner mig taggad som fan. Till vad det vet jag inte än, haha! Men nått blir det nog! Hörs senare! PUSS


Dagens fråga


Kan inte du länka till dina favoritbloggar? Vill ha lite ny bloggtips :)

Självklart kan jag det :)

Johanna Toftby
Hugo Rosas
Andreas Carlsson

Och såklart mina underbara friends bloggar!

Nadia

Malin

Dear enemies, I have so much more for you to be mad about, just be patient.

God morgon!

Jag fick en kommentar som jag tog åt mig av igår, så nu har jag tänkt att skärpa till mig och börja svara er och så som jag tydligen inte vart så bra på när ni väll skriver till mig :) Så nu kan vi vara vänner igen va?

Annars då? Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Sovit som en stock. Pigg och utvilad, redo för ytterligare en rolig dag :) Vad gör ni? Sommarlov? Semster? Jobb?

/Carro

dagens fråga




Hej! Jag tycker du alltid ser så brun och fin ut, undrar om du använder brun utan sol? Jag funderar på o börja med det men vet ej om det ger bra resultat. Du kanske solar solarium annars eller blir lätt brun ute...tacksam för svar:)

 

Hej och tack vad snällt sagt :) Jag kör inte med BUS för varje gång jag testat blir det alltid någonstans jag blir fläckig och det ser ju inte så snyggt ut.. Jag solar typ alltid utomhus så fort solen är framme och sen solar jag solarium imellanåt med ;)

 

 



Hur mår ni?

Hej på er mina söta :)

Hur mår ni? Ni kommenterar inte så mycket längre :( Kan ju dock bero på att jag inte skriver lika ofta med.. Men jag försöker hinna med liite i alla fall :) Med mig är det i alla fall svinbra. Mår dock lite illa nu, men det går nog snart över.. Idag har jag mest hängt med Sofia, som vanligt alltså ;)

Nu ska jag fortsätte titta på en prinsessas dagbok, så rolig film :)


En dag på Liseberg!

Hade inte riktigt tid igår.. Jag och Sofia vaknade och åkte direkt hem tilll min mammii och familj för att åka med dom till Liseberg! Var inne på Liseberg hela dagen och åkte allt man kan åka. Kommer alltid att bli ett barn så fort jag är där.. När vi åkte klart gick vi och spelade lite.. Vi (läs sofia) vann ur mycket godis som helst, helt sick :)







Haha, han på sista lilla bilden. Vem är de? Han kom fram seriöst och
fråga om han fick ta en bild med oss. Helvete vad pinsamt :)



I might drink a little more than i should tonight!

När denna sommaren är slut kommer jag vara tvungen att lägga in mig på avgiftning, haha! Jag får nog ta med mig Sofia också.. Men just nu känner jag att man lever bara en gång :) Snart kommer vi ju jobba varje helg med så vi passar på kan man säga.. Igår skulle vi igentligen ha legat hemma och degat i soffan med 3 liter godis som vi köpt. Det slutade självklart med att vi kvart över tolv åkte till Tisdax på Stadt..

Och helvete vad bra att vi gjorde det.. Det var lätt bästa kvällen ute på länge. Jag hade så jäääävla kul. Massa roliga folk och dans och drinkar till tusen ;) Efterfest? Öh  nej efterfest är för mesar ;)

 


Lyckad Kväll!

Hej nu är det Sofia här igen. Och till er som kommenterade mitt inlägg så vill jag bara säga vad e de ni inte förstår:)
Igår var iallafall jag och Carro ute och slirade (oväntat).
Det började katastrof både jag å Carro stog typ och lipade för att allt blev fel när vi skulle fixa oss.
Men sen blev vi klara ca 12 och var så jäkla stressade. Väl inne på harrys, ja jag vet ej om de ens är någon idé att prata om de så vi skiter i det. Ha en toppen dag för det ska vi:)
Pussisar Sofia L


Massage!

Japp idag ska jag äntligen ska få gå på en välbehövd massage. Jag och Sofia. Det ska bli så jääävla skönt.. Tycker för övrigt att klockan går sjukt sakta! Ikväll blir det Måndax nr 2 för hela slanten! Henke är ju hemma med, men han åker ikväll igen.. Vi ses ju inte direkt massor denna sommaren.. Men vad ska man göra ;)


toa-rulle

Hej på er :)

Igår natt sov Sofia här. Det slutade med att vi låg på en madrass på golvet i storarummet och pratade tills vi stensomna.. Henke måste tycka att han har en jätte trevlig tjej när han kommer hem och ser att jag sover på golvet :) Hahaha.. Idag har vi bara tagit det lugnt.. Malin och Nadia kom hit för lite skvaller. Sen hjälpte jag Nadia med hennes hår. Redhead vill hon ju bli..

Sen lagade jag och Sofia tacos, så jävla gott.. Och nu ligger jag bara här med kaffe och är allmänt slö och fundersam!? I fredags var vi ju ute med föresten.. Jag Malin och Sofia. Haha ja vad kan man skriva om det.. Jag och Malin åkte bil med en som vart med i Sveriges värsta bilförare (eller vad programmet hette) Haha kan ju säga att man förstår att han platsade i det programet ;) Lite bilder, men öh aa ni får bara se de bilder som togs innan utgång helst inte de efter, haha!






Årets första Måndax!

Ja för oss i alla fall.
Vi hade super trevligt jag och Sofia, men öh det har vi alltid :)






All in GURKISH!

Ibland önskar jag att jag bara kunde få skriva rätt ut exakt vad jag tycker och känner! Det hade vart så skönt att bara få spy ur sig allt och inget om allt och alla. Men det går inte. Jag är tyst i stället!

 

Så istället kör vi All-in i kväll! Vi skulle igentligen åkt någonstans och festat men sen fick vi reda på att det kanske blir lite drag i lilla Lidköping ändå. Gurkan kommer till Stadt ikväll, haha! Så vi stannar här :)

 

 



Man down...


Kock?

God natt :)

Sofia har vart här ikväll och vi har öh aa bara vart typ ;) Innan det så käkade jag och HankPank Bakpotatis och kött å sallad.. Alltså om jag ska omskola mig till kock. Fan vad gott det va! Just nu ligger jag och läser bloggar och henke ligger i sängen och tittar på Smalville, sociala familjen här haha! Tänkte alldels strax hoppa ner i sängen.

PUSS

Detta inlägget är bara till Sofia!

Man ska aldrig underskatta min vinnarskalle :D



Hur mycket poäng hade du nu igen, sofia?

;)

Ush och fy och bläää!

Ikväll är första kvällen jag är ensam på väldigt länge.. Tänkte att det skulle bli jävligt skönt att bara va, men icke sa nicke.. Jag får fan ångest! Vart med folk 24/7 på diggiloo, sen hem och träffar henkeboy en dag.. Sen har jag vart med Sofia.. Aja skit samma, det suger i alla fall !

Men imorgon bitti kommer min lilla pluttunge Amber hit!
Alltså är det med andra ord dags för mig att sova snart! P&K


Haha

Haha, från och med nu.. Eller vad vqar det jag sa! Jag ska käka lite nu så skriver jag mer om en liiiten liten stund! PUSS

Ordning och reda!

Nu blir det ordning och reda i bloggen, jag lovar! Från och med nu..  Igår kom vi hem från första diggiloo-rundan! Jag har haft så kul denna veckan. Men det är även jävligt slitigt.. Jag och Sofia har nog skrattat nonstop åt alla konstiga saker vi sett hört och gjort :) Haha, jag älskar att jag och Sofia har samma värdelösa humor.. Undra hur sommaren hade slutat om vi inte gått ihop? Haha!

Vi hann inte mer än komma hem och duscha innan vi möttes upp igen och öppnade en flarra RAZZ (haha) och en vinbox.. Sen bestämde vi helt oplanerat att dra till Måndagx! Jag hade de svin kul.. Dock har jag rätt ont i fötterna idag kan jag säga.. Vem fan dansar barfota på ett dansgolv fullt med glas?! Haha.

Ska lägga upp bilder och så från igår och lite från diggiloo, men det gör jag senare.. Har allt på min andra data så ska föra över det.. :) PUSS

Vill du ligga med mig då?

Hej hopp hallå :)
Jag vet att jag är tråkigast i världen! Men vi har jpbbat 24/7 hela veckan.. Men vi 4 som åkte i husbilen har haft det så jävla kul.. Jag och Sofia ligger och lyssnar på om sanningen ska fram, och slappar.. Bilder och så får ni  imorgon för nu ska vi sova... Vi är rätt döa.. Jag skojar inte ;)

KÖSS
PS: popCOOOOOORN

2011-07-08

God morgon på er alla pigga.. Det är annat än vad jag är kan man säga, haha. Fan vad trött jag är just nu.. Igår blev det ingen bloggning. Fanns ingen tid.. Och under dagen skulle jag tippa på att det inte kommer massa inlägg heller.. Det är ju idag det är första riktiga diggiloo :) Igår var det bara ett genrep!

Läste på Nadias blogg att min katt sitter i ett hörn och morrar hemma hos dom.. Jag får faktiskt ont i hjärtat på riktigt Min lilla, saknar henne mer än henke. Haha skojjar bara. Saknar dom båda så klart! SKa i alla fall busa ihjäl mig med Lexii när jag kommer hem så hon förlåter mig för jag lämnat henne en hela vecka! Nu ska jag göra i ordning mig och börja jobba! Hörs när vi hörs! PUSS




Sho flöjt:)

Hej hopp:) Nu har jag lånat Carros blogg lite. Jag och och carro var på vårdsentralen idag och då såga vi en armad dvärg med klackskor mycket spännande. Alla ligger som lika i sängarna. :) En jävligt bra start på en turné:) fast man är jävligt flesig. Man skulle ju även kunna säga att de skojar man inte om. jaja jag kan vara världens sämsta bloggare så nu e de fan dags att sluta.
Trevlig helg sug och svälg:)
Köss från Sofia Lannerås

Ronneby dag 1

Vilket väder vi har! Strålande sol och stekhett ;) Vad har ni för väder? Har fixat och grejat hela förmiddagen.. Vi har det så trevligt så, vårat Lidköpings-gäng :) Ne nu ska jag ut och jobba vidare.. Vi hörs senare igen! Puss & Kram



Surfar

Hello fina ni ;)

Just nu sitter jag i en av sängarna i husbilen och surfar lite.. Är ganska trött faktiskt. Har inte gjort så mycket sen vi kom fram. Käkad grillkorv och kikat lite när artisterna repat.. Men imorgon, då är det work som gäller! Puss och Hej

Vi är på Gång!

Japp nu har vi precis haft första stoppet. I Falköping blev de, mat och goooodis :) Skriver mer senare för jag blir åksjuk om jag sitter med datan för länge :)



För er som undrar vad det är jag ska göra på diggiloo så kan jag ju berätta att jag ska jobba i
resturang-boden för det mesta :)

Lyser med min frånvaro !

Hej på er :)

Jag vet att jag inte bloggat på tusen år. Men anledningen är enkel och tråkig, haha! Jag har jobbat, och efter det har jag vart så trött så jag somnat så fort jag kommit hem typ.. Tänkte att jag skulle hunnit blogga igår, men det hann jag inte heller.. Blev super stressad som vanligt.. Var nämligen på jobbet och hade KickOff nu innan Diggiloo drar igång..  Vi åker ju redan imorgon :) Ska bli så roligt!

Hörs senare! PUSS

Hej!

Nu sticker jag och jobbar!




Rappakalja!

God kväll på er!

Har precis vart ute och gått den dagliga kvällspromenaden!
Sjukt skönt att gå på kvällen när det fortfarande är 20 grader ute :)

Gick ju med Emilie och Johan till Hjulafton förut, henke kom och mötte upp oss efter en stund med.. Det var trevligt men jag är ju egentligen inte så mycket för bilar så jag tycker mest att det är roligt att det är så mycket folk i lilla Lidköping ;)

Efter vi kikat ett tag åkte vi och käkade pizza! Sen hem till oss och drack kaffe och spelade ett nytt spel, Rappakalja :) Haha fan vad vi skrattade, riktigt kul! Nu blir det till att slappa framför tv:n. Imorgon är det jobb som gäller! PUSS

 

 


Amanda: Tack vad snäll du är :) Om jag ska vara riktigt ärlig så har jag inte vart på gymmet på säkert 2 månader minst! Men jag tränar hemma typ 2ggr i veckan. Sen går vi ut och går så många kvällar i veckan vi hinner/orkar :) Tack igen för alla dina värmande ord, det gjorde min kväll! Ha det bäst! KRAM